Πράσινο φως για τη χρηματοδότηση του έργου «Δράσεις Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ

Στην σημερινή (40η) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του Μενέλαου Μακρυγιάννη Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομικού, δόθηκε το πράσινο φως για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου «Δράσεις Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» σε πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού € 25 εκατομμυρίων. Επίσης εγκρίθηκαν προσωρινοί μειοδότες ή οριστικοί ανάδοχοι έργων, τα οποία θα εξελίξουν ή θα συντηρήσουν τις υποδομές της Περιφέρειας μας. Η προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας των Δυτικομακεδόνων, αποδίδει. Συγκεκριμένα,

ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ «SUB 2 –16631_ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΆΞΟΝΑ 4.6 «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 25.621.800 €.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠ. ΟΔ. ΑΙΑΝΗΣ-ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ», ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 52.500,00€.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΟΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ» ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 308.000,00 €.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ – Τ.Κ. ΣΚΟΠΟΥ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ:1.100.000 €.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: «ΑΝΑΔΑΣΜΟΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΣ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 105.232 €.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 50.000,00 €.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πράσινο φως για τη χρηματοδότηση του έργου «Δράσεις Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ

  1. Καθαρισμός ρεμάτων….απ τις νάρκες του εμφυλίου και μετά θα έρχονται καραβάνια τουριστων,άκου 50,000 ευρώ,καθαρίστε πρώτα τις πόλεις και την Κοζάνη που βρομοκοπαει,βάλτε καμία βρύση στην πιο ασχημη πλατεία του κόσμου,σαν αλβανικό αεροδρόμιο του ’50,για να ξεδιψάνε οι περαστικοί και μετά καθαρίστε τα ρέματα που έχουν να καθοριστούν απ τον Αύγουστο του ’49 ή το ’50 !!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.