Συνάντηση εργασίας του Γ. Αμανατίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Π. Μπαλτάκο – «Να μην αδικηθεί, τελικά και εκ του αποτελέσματος, η ομάδα της Κοζάνης καθώς και καμία άλλη ομάδα»

Σε συνέχεια της από 12/07/2022 επιστολής του Βουλευτή Νομού Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο με τίτλο «Η αποκατάσταση του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ως πράξη εξυγίανσης του ποδοσφαίρου μας» ακολούθησε συνάντηση εργασίας υπό το πρίσμα των αναφερόμενων σε αυτήν.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι, με την απόφαση του CAS, δικαιώνεται η ομάδα της Λευκίμης και κατ’ επέκταση η ομάδα της Κοζάνης χωρίς όμως να επιλύεται με αυτήν το θέμα της οριστικής βαθμολογικής κατάταξης και των ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται άμεσα από το CAS η παροχή διευκρινίσεων επί των θεμάτων που έθεσε η ΕΠΟ προκειμένου να γίνει, στη συνέχεια, η επικύρωση της τελικής κατάταξης βάσει των αγώνων μπαράζ.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων στα θέματα που έθεσε ο Βουλευτής καθώς και σε όσα αναφέρονται στην επιστολή του.

Διαπιστώθηκε επίσης η σφαιρική αντιμετώπιση του ζητήματος από μέρους της ΕΠΟ έτσι ώστε η απόφαση να είναι βιώσιμη και για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο Βουλευτής ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο «να μην αδικηθεί, τελικά και εκ του αποτελέσματος, η ομάδα της Κοζάνης καθώς και καμία άλλη ομάδα» κάτι που αξιολογήθηκε θετικά και μπορεί να καταγραφεί ως το συμπέρασμα της συνάντησης και οδηγός για το μέλλον.

Από το Γραφείο του Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΔ
Γιώργου Αμανατίδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.