Πτολεμαΐδα: «Φαντομάς» μοτοσυκλετιστής αναστατώνει την πόλη!

«Φαντομάς» μοτοσικλετιστής αναστατώνει κάθε βράδυ την Πτολεμαΐδα, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις ταχύτητες που προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγαίνουν στα μπαλκόνια να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, βρέφη στην αγκαλιά και μικρά παιδιά να κλαίνε, γιατί δεν μπορούν να κοιμηθούν.

Σύμφωνα με καταγγελία, πρόκειται για ένα νεαρό άτομο με κράνος, εποχούμενο σε μηχανή ανωμάλου δρόμου, κόκκινου χρώματος, που διατρέχει από τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κεντρικές και μη οδούς της πόλης, σκορπώντας τον πανικό, και, μόλις αντιληφθεί την παρουσία περιπολικού κρύβεται, η, εξαφανίζεται.

Η κατάσταση αυτή, επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Το γεγονός αυτό, όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, έχει αναφερθεί στο τμήμα Τροχαίας Εορδαίας και η απάντηση που έλαβε, ήταν, πως το γνωρίζουν, είναι δύσκολη η αντιμετώπιση του, αλλά, καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Σε επικοινωνία μας με τον Αστυνόμο Α’ του τμήματος Τροχαίας Εορδαίας Παναγιώτη Αβραμίδη, το περιστατικό είναι εν γνώσει της υπηρεσίας, είναι δύσκολα διαχειρίσιμο, λόγω των άστατων ωρών και σημείων που εμφανίζεται, ενώ, και σε συνεργασία με τις άλλες Αστυνομικές υπηρεσίες της Εορδαίας, γίνονται συντονισμένες ενέργειες ώστε να δοθεί λύση. Πάντως συζητείται το ενδεχόμενο συλλογικής αντίδρασης κατοίκων.

Από το ertnews.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Πτολεμαΐδα: «Φαντομάς» μοτοσυκλετιστής αναστατώνει την πόλη!

  1. Και να ήταν μόνο αυτός!!! Τα περισσότερα μηχανάκια και ιχ έχουν πειράξει την εξάτμιση και κάνουν πολύ θόρυβο μεσημέρια βραδιά κλπ !! Η τροχαία και η αστυνομία απλώς κάνει βόλτες με τα υπηρεσιακά ιχ.

  2. Καραμπίνες δεν υπάρχουν στην Πτολεμαΐδα; Ακούω οι πτολεμαϊδιώτες είναι και καλοί κυνηγοί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.