Βίντεο: «Μάγεψε» η Μαρία Παπαγεωργίου στο κατάμεστο Υπαίθριο Θέατρο στα Γρεβενά – Συναυλία ορόσημο της κορυφαίας ερμηνεύτριας



«Βούλιαξε» από κόσμο το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουλίου 2022 το Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι της πόλης των Γρεβενών, κατά τη διάρκεια της σπουδαίας μουσικής παράστασης που χάρισε απλόχερα στη γενέθλια πόλη της, η κορυφαία Γρεβενιώτισσα τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου.

Αδιαμφισβήτητα, η μεγάλη συναυλία της αγαπημένης μας Μαρίας, άφησε πραγματικά τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκατοντάδες θεατές που από νωρίς κατέκλυσαν το περιαστικό Άλσος Θεοδωρίδη, προσφέροντας από καρδιάς στην πολυτάλαντη τραγουδοποιό μας, το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Η εμβληματική αυτή καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, εντάσσεται στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών με την επωνυμία «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022», δίνοντας τη δυνατότητα σε συνδημότες και επισκέπτες, να απολαύσουν ελεύθερα και δωρεάν όμορφες βραδιές πολιτισμού που τόσο πολύ μας έλειψαν.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.