Την Κυριακή το μεγάλο Ποντιακό Γλέντι στα Γρεβενά στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»



Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται το βράδυ της Παρασκευής, ο Δήμος Γρεβενών μεταθέτει τη διοργάνωση του Μεγάλου Ποντιακού Γλεντιού για το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου 2022 στις 20:30 στην πλατεία Αιμιλιανού.

Υπενθυμίζεται ότι στην εξέδρα της κεντρικής μας πλατείας, θα συναντηθούν τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες της μοναδικής μουσικής παράδοσης του Πόντου και μιλάμε για τον δημοφιλή Θεόφιλο Πουταχίδη με όλο του το επιτελείο καθώς και τους εξαίρετους Γρεβενιώτες Κώστα Γαβρίδη, Άκη Σιαμίδη και Κώστα Μπαρμπαρούση.

Η εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών, σε μια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δώσει τη δυνατότητα σε όλες και όλους, να απολαύσουν δωρεάν πολλές και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται σε στενή και αγαστή συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.