Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκου στην Π.Ε. Κοζάνης



Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου στην Π.Ε. Κοζάνης, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022:

11:00 : Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης

11:45 : Επίσκεψη στην καινούρια Πανεπιστημιούπολη του Π.Δ.Μ. στην Ζ.Ε.Π. (πλησίον περιφέρειας)

13:00 : Εγκαίνια Αστυνομικού Τμήματος Βελβεντού (διαδρομή 30 λεπτών από Κοζάνη)

13:30 – 14:30 Τσίπουρο στην πλατεία του Βελβεντού

15:30 : Επίσκεψη στο Δημαρχείο Εορδαίας και συνάντηση με το Δ.Σ. Παρατηρητηρίου Απολιγνιτοποίησης (Διαδρομή 50 λεπτών Βελβεντό – Πτολεμαΐδα)

17:30 : Πλατεία Κοζάνης. Επίσκεψη στα εκθέματα Ηλεκτροκίνησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (διαδρομή 20 λεπτών από Φωτοβ. Πάρκο προς Κοζάνη)

18:00 : Συνέντευξη Τύπου. Αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης

18:30 : Διευρυμένη Ν.Ο.Σ. . (Αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης)

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκου στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. στελιος κ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    Καλωσ τον,καλως τον,τον συναδελφο,δασκαλος εσυ,καθηγητακος εγω,μαζι καποτε φωναζαμε ..ψωμη,παιδεια,ελευθερια,τωρα λαδωσε τ αντερο σου,υπουργος εσυ κι εγω,ο απλος καθηγητακος,σφυριζω καθε πρωι,ακομα το..αυτες οι πετρες δε βολευονται με λιγοτερο ηλιο…το ξεχασες?εσενα σε βαρανε προσοχες οι στρατηγοι,εγω καθομαι προσοχη,μπροστα στον ηρωισμο των απανταχου αγωνιστων..χαρα στο κουραγιο σου,σε μια μερα τοσες επισκεψεις?μπραβο το λεει ακομη η περδικουλα σου,αλλα τι λεω ο καθηγητουλης…εσυ γυρισες ολα τα πολιτικα κομμα,μονορουφι,απνευστι..απ το ΚΚΕ,στον ομαιμο μου ΣΥΡΙΖΑ,απ εκει μια περασια στο ΠΑΣΟΚ,ευτυχωσ δε ζουσε ο ΑΝΔΡΕΑΣ κι απ εκει σταθηκε η μπιλια στο φαιογαλαζιο,στη ΝΔ….Ισως “ξαναβρεθουμε στουσ μπαχτσεδες”κι εγω θα σου τραγουδω το..αυτες οι πετρες δε βολευονται..κι εσυ θα βαζεις την μια πετρα..πανω στην αλλη για να κατασκευαζεις αστυνομικα τμηματα,αγαπω τους αστυνομικους,πολλα απ αυτα τα παιδια υπηρξαν μαθητεσ μου,δεκαρα δε δινω για τους μπιλιαδορους της..πολιτικης ΡΟΥΛΕΤΑΣ..”αυτες οι πετρες…”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.