Νέο τροχαίο ατύχημα με μαθητή στην Κοζάνη: Μηχανάκι χτύπησε 15χρονο



Ένα νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιουνίου 2022 στην πόλη της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, μηχανάκι που οδηγούσε διανομέας κούριερ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε 15χρονο μαθητή στην οδό Πτωχοκομείου δίπλα από τα ΚΤΕΛ Κοζάνης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Ο 15χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κάταγμα στην κνήμη.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

10 σχόλια στο άρθρο “Νέο τροχαίο ατύχημα με μαθητή στην Κοζάνη: Μηχανάκι χτύπησε 15χρονο

  1. Ήμουν μπροστά το παιδάκι πετάχτηκε τρέχοντας χωρις να κοιτάξει και το παιδί με το μηχανάκι έκανε ελιγμό να το αποφύγει αλλά δεν πρόλαβε!!!!!

  2. Τι θα γίνει με τα μηχανάκια της εξατμίσεις και της κόντρες κύριε γενικέ θα κάνετε καμιά φορά σωστά την δουλειά σας.

      1. Πραγματικά πολύ άσχετο ένας άνθρωπος θα χάσει το μεροκάματο του επειδή ή ένας γονιός δεν έκανε σωστά τη δουλειά του ή ένα παιδί δεν κοιτάει το δρόμο και δεν έχει σωστή παιδεία.

      2. Που είναι η τροχαία? Αυτά τα μηχανάκια είναι σκέτος κίνδυνος! Προσπερνάν από δεξιά, τρέχουν και δεν υπολογίζουν κανέναν! Την έχουν δει όλα τους Σουμαχερ! Κόψτε τους τον κωλο! Να μάθουν να σέβονται στο δρόμο!

    1. Δηλαδή το πρόβλημα σας είναι τα μηχανάκια,η εξάτμισης και οι κόντρες?
      Μήπως λέω εγώ τώρα τα παιδιά την σήμερον ημέρα είναι όλα κοιμισμένα με ένα κινητό στο χέρι και δεν κοιτάνε τον δρόμο?

    2. Τι θα γίνει; Θα σε παίρνουν τα αυτιά και συ θα ζοριζεσαι…. Εσύ κοίτα να μάθεις το παιδί σου όταν περπατάει στο δρόμο να μην είναι στον κόσμο του

  3. Να σας ενημερώσουμε όλους τους εξυπνάκηδες που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα ότι εκτός από το παιδί υπήρχε και το παιδί με το μηχανάκι το οποίο και αυτό χτύπησε χωρίς να φταίει αλλά γι αυτό ούτε κουβέντα για όλα φταίνε αυτά τα παιδιά που βγαίνουν για μεροκάματο και όχι το παιδάκι που πετάχτηκε χωρίς να κοιτάει ! Μην τα Ισοπεδώνουμε όλα!!!!!

  4. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ,
    ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΤΑΝΕ ΓΚΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤ’ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ ΟΔΟΥΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ Η ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.