Ο Σ. Κωνσταντινίδης στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Κοζάνη: «Από το 2019 μέχρι σήμερα η Ελλάδα μεγάλωσε, θωρακίστηκε, ενισχύθηκε και αναβαθμίστηκε, την ίδια ώρα που η Π.Ε. Κοζάνης χτίζει το νέο αναπτυξιακό της προφίλ»



Απολογισμό του κυβερνητικού έργου και της κοινοβουλευτικής του παρουσίας, με τη συμπλήρωση τριών ετών από τις εκλογές του 2019, πραγματοποίησε ο βουλευτής Νομού Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στην εκλογική του περιφέρεια.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, παρά τις μείζονες παγκόσμιες και εθνικές κρίσεις, τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει η σημερινή κυβέρνηση στην τριετία που πέρασε (μεταναστευτικό, πανδημία, ελληνοτουρκικά, ενεργειακή κρίση), κατάφερε να κρατήσει όρθια την κοινωνία και την οικονομία, αλλά παράλληλα να εφαρμόσει το μεγαλύτερο μέρος του μεταρρυθμιστικού προγράμματος που είχε υποσχεθεί προεκλογικά στους πολίτες.

Η Ελλάδα αυτήν τη δύσκολη περίοδο, είπε, μεγάλωσε τα όρια της, θωράκισε τις αποτρεπτικές δυνάμεις της, ενίσχυσε τη διεθνή θέση της, αναβάθμισε τα οικονομικά μεγέθη και τις αναπτυξιακές επιδόσεις της, και έτσι καταφέρνει και στέκεται υπεύθυνα και αποφασιστικά δίπλα στις ανάγκες των πολιτών.

Ενώ, προσέθεσε ότι, σήμερα, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης είναι αντιμέτωπη με την ιστορική πρόκληση της μετα-λιγνίτη εποχής και του μετασχηματισμού του παραγωγικού προτύπου της, με εργαλεία το σχέδιο και τα κονδύλια της Δίκαιης Μετάβασης, που βρίσκονται στο τελευταίο εγκριτικό στάδιο από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ.

Και συνέχισε λέγοντας ότι, υπάρχει δικαιολογημένη αγωνία αλλά και η βάσιμη προσδοκία ότι ο τόπος, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες, μπορεί να οικοδομήσει ένα νέο αναπτυξιακό φιλοπεριβαλλοντικό προφίλ, που θα τον καταστήσει πρωτοπόρο στις ενεργειακές και τεχνολογικές εξελίξεις, θα προσδώσει υπεραξίες στις παραδοσιακές δραστηριότητες, και θα αντιστρέψει οριστικά την οικονομική και δημογραφική συρρίκνωση που βιώνει την τελευταία δεκαετία.

Κλείνοντας, ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την πρωτοφανή σε μέγεθος συγκέντρωση, λέγοντας ότι επιβεβαιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει, την οποία δεν πρόκειται να προδώσει ποτέ.

Από το Γραφείο Τύπου του Σ. Κωνσταντινίδη

6 σχόλια στο άρθρο “Ο Σ. Κωνσταντινίδης στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Κοζάνη: «Από το 2019 μέχρι σήμερα η Ελλάδα μεγάλωσε, θωρακίστηκε, ενισχύθηκε και αναβαθμίστηκε, την ίδια ώρα που η Π.Ε. Κοζάνης χτίζει το νέο αναπτυξιακό της προφίλ»

  1. Τι Μονακο,τι Ελλαδα?στ.κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Ολα τελεια,μονον που η ελληνικη βενζινη ειναι η τεταρτη πιο ακριβη στον κοσμο,στην τριτη θεση ειναι η βενζινη του Μονακο.ελα βρε,τι ειναι το Μονακο μπροστα στη χωρα μας?ενα μικρο χωριουδακι.

  2. Από το 2019 μέχρι σήμερα η Ελλάδα……..

    -Σε λίγο θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, μια Επανάσταση η οποία εμπνεύστηκε από την Αμερικανική Επανάσταση !!! – 29.09.2020:. Ποιός το είπε ; Θα ξαναγράψετε την Ιστορία ;
    -Mεγάλη η απώλεια της πρώτης γυναίκας προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Σιμόν Βέιλ, που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στη Γαλλία.” 6 Μαΐου 2020 .Ποιός το είπε ; Είστε υπέρ των εκτρώσεων ;
    -κ. Θεοδωράκη τα κόμματά μας «έχουν δυσδιάκριτες διαφορές». Ποιός το είπε ;
    – οι βουλευτές της Ν.Δ. απέσυραν την υπογραφή τους για το “Τάμα του Έθνους”. Ποιός έδωσε την εντολή ;
    – 30 Ιουν 2021: Τὰ ἐμβόλια διχάζουν ἀλλὰ οἱ ΛΟΑΤΚΙ μᾶς ἑνώνουν. Ποιός το είπε ; Θα ψηφίσετε κ. Κωνσταντινίδη γάμο ομοφυλοφύλων ;

    H θρασύτατη παρεούλα της Μπίλντεμπεργκ. αυτογελοιοποιείται καθημερινά που κι αυτό θέλει ταλέντο πλούσιο. Το διαθέτει !

  3. Είναι ο πρώτος κ το επιβεβαιώνει κάθε φορά πολιτικό κεφάλαιο για την ΠΕ ο Στάθης Κωνσταντινίδης!

  4. Επί πώλου όνου!!!!!!!!στ.κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Κοιτάξτε τώρα που έχουμε την πιο ακριβή βενζίνη μετά το Μονακό,είμαστε τέταρτοι στην ακρίβεια της,κοιτάξτε να ξαναστειλετε,μέσω του εν παρακρουση όντα,του Χειροκροτημένου,όπλα ,πάλι στον πόλεμο και τότε θα ψάχνουμε στο παρελθόν να βρούμε Ζωοπανήγυρη,για να αγοράσουμε γαϊδουράκια ,να πηγαίνουμε στο έργο μας- δουλειά μας,σαν τον Χριστό μας ,που πήγαινε στα Ιεροσόλυμα για τη δουλειά Του- το δικό Του Έργο!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.