Μετά το 90’ στην Τουρκία, στήριξη στην παρέα του Παυλίδη



Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν μόνο οι τελικοί σε κάποιες χώρες δεύτερης διαλογής. Στην Τουρκία, ο τελικός έχει ελληνικό «χρώμα», καθώς σε Καϊσέρισπορ και Σίβασπορ αγωνίζονται οι Γούτας και Κολοβέτσιος, αντίστοιχα. Αναμέτρηση φουλ ισορροπημένη, μπορεί να έχει παιχνίδι και μετά το 90λεπτο. Στην Ολλανδία, η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη θέλει και μπορεί να κερδίσει τη Φίτεσε στον 1ο τελικό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η πλήρης κριτική της βετσσον

  1. Καϊσέρισπορ – Σίβασπορ (20:45)

Τελικός Κυπέλλου Τουρκίας (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Η Καϊσέρισπορ φτάνει για 2η φορά στην ιστορία της στο σπουδαίο ματς, για τη Σίβασπορ είναι η παρθενική συμμετοχή. Οι δύο ομάδες προέρχονται από το μεταξύ τους ματς στο φινάλε του πρωτάθλημα, με τη Σίβασπορ να κερδίζει 2-1. Με αλλαγές στις ενδεκάδες τους, τώρα όμως θα αγωνιστούν όλοι οι βασικοί. 

Ισορροπημένος τελικός που θα έχει χρώμα ελληνικό (Κολοβέτσιος από τη μία, Γούτας από την άλλη), κάτι που φαίνεται και από το σετ αποδόσεων, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία του 3.40, ευελπιστώντας πως θα έχουμε δράση και μετά το 90’.

  1. Φίτεσε – Άλκμααρ (21:00)

Πρώτος τελικός για τα πλέι οφ Ευρώπης στην Ολλανδία. Ακολουθεί ρεβάνς, ενώ δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Η Φίτεσε προέρχεται από νίκη 2-0 εις βάρος της Ουτρέχτης, αποτέλεσμα που έφερε στοπ στο αρνητικό σερί των δύο αγώνων (0-1-1). Ομάδα που έχει παίξει σε 4 τελικούς για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και το κατέκτησε τρεις φορές. Η Άλκμααρ ανέτρεψε το εις βάρος της 3-2 με τη Χέρενφεν, έφτασε στο 2-0 και προκρίθηκε. Έφτιαξε κάπως το κλίμα στις τάξεις και πλέον θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς. 

Κομβικές οι απουσίες των γηπεδούχων (7 συνολικά), θεωρούμε πως η παρέα του Βαγγέλη Παυλίδη θα μπορέσει να πάρει τη νίκη, που πληρώνει 2.32.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.