Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στα Γρεβενά στην εκδήλωση «Της άνοιξης λουλούδια, χαρούμενα τραγούδια…»



Φωτογραφία: greveniotis.gr

Ένα θαυμάσιο πρωινό γεμάτο χαρούμενες μελωδίες χάρισαν οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στο μουσόφιλο κοινό των Γρεβενών, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην αίθουσα «Δημήτρης Ρίγγος» του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών με την εκδήλωση «Της άνοιξης λουλούδια, χαρούμενα τραγούδια…» ύστερα από πρόσκληση του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Γρεβενών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα παρακάτω μουσικά σύνολα του σχολείου «Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής» υπό τη Διεύθυνση της κ. Νικολέτας Παπάζογλου και την συνοδεία της κ. Ρόζας Μίσδραχη στο πιάνο, «Οργανικό Σύνολο MODUS NOVUS» υπό την καθοδήγηση του κ. Πέτρου Ρίστα και της κ. Παναγιώτας Κυριακίδη, «Σύνολο χάλκινων και Ξύλινων Πνευστών υπό τη διδασκαλία του κ. Γιώργου Σκηπητάρη και κ. Αναστασίου Βαλκάνη, η «Rock Band» με τους καθηγητές κ. Δημήτρη Καλατζή και Γεώργιο Μπλέτσα και τέλος το «Σύνολο Ρεμπέτικης Μουσικής» του σχολείου με την καθοδήγηση του κ. Γιάννη Σισσαμπέρη.

Το πρόγραμμα ήταν ποικίλο και πρωτότυπο με μοντέρνους συνδυασμούς ήχων και οργάνων και κέρδισε το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος πατέρος κ. Χρήστος Κουτσουράς, ως εκπρόσωπος της Μητροπόλεως, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Παλάσκας και πλήθος κόσμου που χειροκρότησαν θερμά τα παιδιά.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές και τους καθηγητές που έλαβαν μέρος στην προετοιμασία και πραγματοποίηση της εκδήλωσης, το φιλόμουσο κοινό των Γρεβενών και ειδικά τον κ. Στέργιο Πουρνάρα και τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών για την πρόσκληση, τη φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης. Τέλος εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και περιμένει τους νέους μαθητές από τα Γρεβενά και τις υπόλοιπες περιοχές, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην υπέροχη μουσική παρέα του σχολείου και να έχουν παρόμοια βιώματα και εμπειρίες να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής κατά τον μήνα Μάϊο. Πληροφορίες για την εγγραφή και για κάθε άλλο ζήτημα στην ιστοσελίδα του σχολείου https://gym-mous-siatist.koz.sch.gr και στο τηλέφωνο 2465023461 καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.