Κοζάνη: Διαμαρτυρία κατοίκων για τον κόμβο στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου στα Ηπειρώτικα – Επικίνδυνος και καθόλου εύχρηστος – Δείτε φωτογραφίες



Τη δική τους διαμαρτυρία εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής από τα Ηπειρώτικα για τον κόμβο που υπάρχει στο τέρμα της οδού Μιχαήλ Αγγέλου στα Ηπειρώτικα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ο συγκεκριμένος κόμβος είναι ένα καθημερινό πρόβλημα λόγω στενότητας, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους που τον χρησιμοποιούν καθημερινά, όσο και για διερχόμενους οδηγούς που περνούν από την περιοχή.

Το ποσοστό των ατυχημάτων από τους οδηγούς που θα διασχίσουν το συγκεκριμένο σημείο είναι μεγάλο, με την μεγαλύτερη πιθανότητα να χτυπήσουν το όχημα τους.

Αν πρόκειται δε μάλιστα για οδηγούς που βρίσκονται για πρώτη φορά στο σημείο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγουν με μία υλική ζημιά στο αυτοκίνητο τους.

“Εννέα στους δέκα οδηγούς που βρίσκονται για πρώτη φορά στην περιοχή, χτυπάνε το αυτοκίνητό τους”, συμπληρώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Το ερώτημα που μεταφέρουν μέσω του KOZANILIFE.GR προς κάθε αρμόδιο, είναι σε τι εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος κόμβος, αφού είναι ένα μόνιμο πρόβλημα για τους ίδιους, αφού συνήθως ένα έργο γίνεται για την διευκόλυνση των πολιτών και κατά συνέπεια η χρησιμότητα του κρίνεται από το πόσο εύχρηστο είναι.

Οι κάτοικοι μιας περιοχής συνήθως είναι οι πιο αρμόδιοι για να καταγράψουν με ακρίβεια ένα πρόβλημα, αφού οι ίδιοι είναι εκείνοι που το βιώνουν στην καθημερινότητά τους.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Διαμαρτυρία κατοίκων για τον κόμβο στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου στα Ηπειρώτικα – Επικίνδυνος και καθόλου εύχρηστος – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.