Ανακοίνωση συμπαράστασης της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην ομάδα του Φ.Σ. Κοζάνης



Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στην ομάδα ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Κοζάνης, καθώς και την έντονη δυσαρέσκειά του για την πρωτόγνωρη στα νομικά χρονικά απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ενστάσεων της ΕΠΟ, κάνοντας δεκτή την ένσταση του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης, αναδεικνύοντάς τον πρωταθλητή του 2ου Ομίλου της Γ ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Δυστυχώς με μια τέτοια απόφαση αδικείται και αμαυρώνεται το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ακυρώνει δε προσπάθειες ετών που καταβάλλουν φιλότιμα και με μεθοδικότητα Διοικήσεις και Προπονητές των ακαδημιών της Περιφέρειας για να προάγουν τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι». Προσβάλλει βάναυσα και θίγει το περί δικαίου αίσθημα και την κοινή λογική. Είναι ανήθικο να κερδίζει κάποιος εντός των αγωνιστικών χώρων (όπως η ομάδα της Κοζάνης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο) και να χάνει εντός των δικαστικών αιθουσών.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την πεποίθησή του ότι τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας θα ανταποκριθούν στο πραγματικό τους ρόλο και θα δικαιώσουν τις ομάδες Ποδοσφαίρου, τόσο της Κοζάνης, όσο και της Λευκίμμης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.