Επίσκεψη γνωριμίας στην εταιρία SIBELCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. πραγματοποίησε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Σ. Κορέλας

Επίσκεψη γνωριμίας στην εταιρία SIBELCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. πραγματοποίησε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Σωτήριος Κορέλας.

Συγκεκριμένα:

Στις 10-05-2022 ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας, συνοδευόμενος από τον κ. Παπαδόπουλο Σταύρο, επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων, μετέβη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας SIBELCO ΕΛΛΑΣ στην Τ.Κ. Λευκάρων του Δήμου Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης. Τον Διοικητή υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ο Γενικός Διευθυντής αυτής, κ. Θεόδωρος Μαργωμένος. Ακολούθησε συνάντηση με στελέχη της εταιρίας, ενημέρωση για το έργο της και κατόπιν ξενάγηση στη γραμμή επεξεργασίας του προϊόντος (Χουντίτης – Υδρομαγνησίτης).

Ο Διοικητής ευχαρίστησε τον Διευθυντή και τα στελέχη της εταιρίας και δεσμεύτηκε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για ό,τι χρειάζονται σε θέματα εκπαίδευσης πυρασφάλειας του προσωπικού.

Γραφείο Επικοινωνιών ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.