Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Τρίτη 29 Μαρτίου στη χώρα – Μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και σήμερα στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 29 Μαρτίου 2022:

28.933 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 49 νέοι θάνατοι και 351 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

2 σχόλια στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Τρίτη 29 Μαρτίου στη χώρα – Μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και σήμερα στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Βιβλος γενεσεως υποκρισιας και πανδημιων!στελιος κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Κατι ακουστηκε…πως η κορη κεραμεως θα ελθει 1 Απριλιου στην Κοζανη!!
    Ειναι πρωταπριλιατικο ψεμα ή αλήθεια της Υποκρισιας;
    Υποκρισια γεννησε ψευτια,ψευτια γεννησε νεα δημοκρατια,νεα δημοκρατια γεννησε μητσοτακη- μωυση,μωυσης γεννησε κορη Κεραμεως( βλεπε,πιο πολλα Βιβλο,” βιβλος γενεσως”κ.λ π.,κ.λ.π!!
    Υποκρισια πρωτη!!!
    Εκλεισες, κυρια κορη Κεραμεως ,τα σχολεια με ελαχιστα κρουσματα και τα εχεις ανοιχτα με χιλιαδες κρουσματα ημηρεσιως!!
    Υποκρισια δευτερη!
    Πηγαινεις στην Κοζανη,μια περιοχη που εχει χειμωνα,ολη τη χρονια,εκτος της ημερας του Δεκαπενταυγουστου που εχει λιθακαδα…..αν ..αν ..λεω βγουν αληθινοι οι μετεωρολογοι…σε μια περιοχη,η οποια λογω χειμωνα και παγωνιας παρουσιαζουνται ιωσεις,λοιμωξεις,γριπες,κορωνοιοι και ολα τα συνακολουθα και με σχολεια γεματα με κρουσματα σε μαθητες και δασκαλους!
    Υποκρισια τριτη!!πηγαινεις στην Κοζανη,να πεις ,τί;τι να μας πεις σε μια εποχη που γοργοπεθαινει απο τη βιαιη απολιγνιτοποιηση;μια περιοχη που στεναζει με τους κλειστους λογαριασμους,στην εισοδο των πολυκατοικιων και μυρια αλλα!
    Υποκρισια τεταρτη!!
    Κορη Κεραμεως με το παγωμενο και ψυχρο χαμογελο,με το νεκρο και ανεκφραστο βλεμμα,το” τουταγχαμων-ικό”,που, το μονο που προδιδει την υπαρξη σου,ειναι η παχυλη σου Υποκρισια και οι βιολογικες ανασες σου,κοιταξου ,πριν την Ανοδο σου στην Κοζανη,κοιταξου,στον πολιτικο καθρεφτη σου και θα δεις τη μορφη σου,στα 9 γραμματα τα κολλημενα στην επιφανεια του καθρεφτη,τα γραμματα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,σε χρωματα πιο πολυ μπλε και πιο…” λιγο “πολύ….μαυρο!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.