Χωρίς ρεύμα και αποκλεισμένο παραμένει το Καταφύγι από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου – Δείτε το βίντεο



Χωρίς πρόσβαση και χωρίς ηλεκτροδότηση παραμένει το χωριό Καταφύγι, στον δήμο Βελβεντού από την κακοκαιρία του περασμένου Ιανουαρίου.

Οι κάτοικοι ανησυχούν, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας, πολλά δένδρα, υπό το βάρος του χιονιού και τους ισχυρούς ανέμους, έπεσαν πάνω στις κολώνες του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και οι βλάβες δεν έχουν αποκατασταθεί. Σήμερα σχεδόν δύο μήνες μετά το χωριό παραμένει αποκλεισμένο και οι ντόπιοι δεν μπορούν να προσεγγίσουν στον γραφικό ορεινό οικισμό της Κοζάνης.

Τα πεσμένα δέντρα παραμένουν στο οδόστρωμα και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούν να προσεγγίσουν στην περιοχή. «Η ζημιά στο δίκτυο μεταφοράς είναι μεγάλη, έχουν πέσει κολώνες και δεν έχουν αποκατασταθεί» τόνισε ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου μιλώντας στην εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3. Τρεις νομοί της περιοχής συγκλίνουν σε ένα υπέροχο πετρόχτιστο χωριό με λιγοστούς κατοίκους, οι οποίοι δεν μπορούν να φτάσουν στα σπίτια τους και να ελέγξουν για τυχόν ζημιές ή να βρεθούν στον τόπο τους, όπως τόνισε στην εκπομπή ο κάτοικος Γιάννης Λέτσας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ertnews.gr:

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χωρίς ρεύμα και αποκλεισμένο παραμένει το Καταφύγι από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου – Δείτε το βίντεο

  1. Παρτε καλοι μου ανθρωποι,εναν φωτογραφο και θα καταφθασουν και οι 4 βολευτες της Ν.Δ!!!
    Αφου βγουν φωτογραφια στο χιονισμενο,απ τον Γεναρη, τοπιο,θα πιουν καφε στο καφενειο του χωριου,θα εισπραξοιυν 5-6 μονά χειρικροτηματα,λογω συρρικνωσης του πληθυσμου,θα στειλουν τη φωτο στα κεντρικα της Ν Δ,τα κεντρικα στις υπηρεσιες αποχιονισμου,θα δωσει εγκριση ο Στυλιανιδης,ο υπουργος της Κυπρου,οπως εγινε για την αποκλεισμενη Ομονοια,επι δεκαημερου και στο τελος θα διαπιστωθει,πώς….πώς τα εκχιονιστικά μηχανηματα τα εστειλε ο Εμμονικος και Υποκριτης στην Ουκρανια για να ΑΠΟχιονίσουν το Χάρκοβο,οπως ΑΠΟτελειωνουν τους ελληνες ομογενεις ,τα οπλα που εστειλε..πριν ενα μηνα,τώρα!!!!
    Αν ο Στυλιανιδης,ο της πολιτικης προστασιας,γνωριζει που πεφτει η Δυτικη Μακεδονια,ε….τοτε θα παω μονος μου με το φτυαρι να καθαρισω το Καταφυγι!!
    Μου θελετε και αναπτυξη στα παχιά πρασινα αλογα,τη στιγμη που δεν μπορειτε να ξε-αποκλείσετε ενα χωριό- μια χούφτα!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.