Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης με την Παρασκευή Βρυζίδου



Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σε συνεχεία των επαφών με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κόμματων της περιοχής, την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, συναντήθηκε με την βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, κα. Βρυζίδου Παρασκευή.

Από πλευράς της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, παραβρέθηκαν στην εν λόγω συνάντησή, ο πρόεδρος Παπαδημητρίου Λάζαρος και ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτηση που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αναπτύχθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερική Ενότητα Κοζάνης , τα οποία η αντιπροσωπεία μας κατέθεσε και σε υπόμνημα, ζητώντας από την κα. Βουλευτή την έμπρακτη συνδρομή της στην επίλυσή τους.

Η κα. Βρυζίδου Παρασκευή έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον στα θέματα των Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και γνώρισε στην αντιπροσωπεία μας, ότι η ίδια θα συνδράμει προς την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων του προσωπικού των ΕΔ, μέσα από επίσημες διαδικασίες, στο πλαίσιο των οποίων αναγνώρισε ότι η ανάδειξη των προβλημάτων από την Ένωσή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στο τέλος της συνάντησης, αφού η αντιπροσωπεία μας ευχαρίστησε την κα. Βρυζίδου Παρασκευή, για την πρώτη αυτή συνάντηση, υπήρξε η αμοιβαία δέσμευση για εντατικοποίηση της επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας των εν ενεργεία στρατιωτικών της Ενώσεως μας.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον Covid-19.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Λάζαρος Παπαδημητρίου

Ο Γεν. Γραμματέας
Σιδέρης Βότσης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης με την Παρασκευή Βρυζίδου

  1. Κοψτε και καμια βασιλοπιτα,μονο φωτογραφιες;
    Και να δειτε,που θα πεσει το φλουρι,το αυγο του τσουρεκιου,το αυγο που γενναει την υποκροσια σας,αντε εφτασε το Πασχα!!
    Οι φωτογραφιες κανουν τους πολιτικους ή οι πολιτικοι τις φωτογραφιες;
    Η κοτα τ αυγο ή..κλπ,κλπ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.