Μην κρυβόμαστε πίσω από την αλήθεια – Άρθρο του Αλέξανδρου Γεωργιάδη



Κλείνουμε, κλείνουμε, κλείνουμε….. Όπου και να πάμε , σε οποιαδήποτε ελληνική πόλη και να είμαστε συναντάμε αυτή την κατάσταση. Κλείνουν μαγαζιά,κλείνουν επιχειρήσεις… Η οικονομία της χώρας μας έχει παρασυρθεί από μια τεράστια χιονοστιβάδα και όλα καταρρέουν μπροστά μας. Γίνονται περικοπές μισθών, γίνονται περικοπές συντάξεων και οι τιμές πετούν προς τα πάνω, φτάνουν έως τα σύννεφα τα νοικοκυριά στο έλεος της αρπάγης των αρπακτικών ο κρατικός μηχανισμός απών από την στήριξη της όλης κατάστασης με ένα κρατικό προϋπολογισμό με πιστωτικά έσοδα γύρω στο ενα τρις ευρώ, κάποιοι μας κάνουν πλάκα σήμερα…

Ανεβασμένοι και οι λογαριασμοί των φυσικών αγαθών επίσης όπως το νερό. Καταλαβαίνετε αγαπητοί αναγνώστες, την έννοια της φράσης «ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ»; Είναι όλος ο πλούτος που μας δίνει η μητέρα Φύση και όπως κάθε μητέρα και αυτή δίνει τα καλύτερα στα παιδιά της. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς να την προσέχουμε και να είμαστε ευγνώμονες . Όπως κάνει κάθε παιδί μετά από μια ηλικία για τους γονείς του. Σε αυτήν εδώ την σχέση μπορεί να μπει το συμφέρων το κέρδος το οικονομικό το χρήμα να την διαλύσει; όχι είναι βλασφημία στην ίδια την δημιουργία γιατί το αντάλλαγμα στην σχέση αυτή είναι αμοιβαίο. Όμως δυστυχώς κάποια αρρωστημένα, άπληστα μυαλά δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη φύση, ούτε για την ανθρωπότητα. Το μόνο που θέλουν είναι χρήμα και εξουσία. Μας έχουν βάλλει σε ένα τούνελ και δυστυχώς απέναντι δεν υπάρχει φως, είναι απέραντο σκοτάδι. Μας πετούν λίγα ψίχουλα υπό μορφή βοηθήματος ή επιδόματος έτσι ώστε να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι και εμείς χαιρόμαστε. Χαιρόμαστε πως « θα βγάλουμε» και αυτό το μήνα και αν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε και κάποιους λογαριασμούς.

Μας «δίνουν λίγη χαρά» σε συνθήκες μιας τεράστιας κρίσης. Φτάνουμε σε επίπεδο να μην σκεφτόμαστε για το πώς θα βγούμε από αυτή την κρίση αλλά για το πώς θα επιβιώσουμε και αυτό είναι το τεράστιο πρόβλημα…. Εμείς σήμερα συγκεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό με το πως θα ταΐσουμε την οικογένειά μας και σωστά σκεφτόμαστε αλλά πρέπει να βλέπουμε και το πρόβλημα ψάχνοντας την λύση του άμεσα και όχι να κοιμόμαστε ήρεμοι και ήσυχοι. Όμως τέτοιο μέλλον θέλουμε για τα παιδιά μας, να συνεχίζουν τον λήθαργο που μας έχει κυριεύσει;

Οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν τόσο υπάκουοι, ποτέ δεν ήταν φοβισμένοι…..

Και θα σας κάνω μόνο μια ερώτηση: Τι κάνουν οι Έλληνες σε οποιαδήποτε φυσική κρίση (σεισμός, πλημμύρες, πυρκαγιές); Σκεφτείτε! Εγώ θα σας δώσω τη δική μου απάντηση: Δε φοβούνται, βοηθούν ο ένας τον άλλον και ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ.

Η έννοια της λέξης ΕΝΩΣΗ είναι τεράστια και ζωτικής σημασίας.

Δεν αρκεί να ενώνονται κάποιοι για συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας και για την αναπλήρωση της ανύπαρκτης η’ ελλιπούς κρατικής μηχανής προστασίας.

ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ για να μην είναι ποτέ ξανά ελλιπής ανύπαρκτη η κρατική προστασία μας και αυτό θα το καταφέρουμε όταν αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι τη διαχείριση του κράτους ή καλύτερα της κραταιάς πολιτείας μας με την εγκαθίδρυση μιας ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Αλέξανδρος Γεωργιάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Κοζάνης
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.