Η Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης για την ολοκλήρωση των δράσεων για την Κοζανίτικη Αποκριά



Το project της Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης «Κοζανίτικη Αποκριά 2022» έφτασε στο τέλος της. Τα μέλη της θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους και όλες που συνεργάστηκαν και συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από τις 24 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 4 Μαρτίου 2022.

Μια προσπάθεια που έχει ως σκοπό να επιχειρήσει να διαφυλάξει την Κοζανίτικη Αποκριά στις συνθήκες Πανδημίας COVID-19 αλλά επίσης να συμβάλει στην προσπάθεια διάδοσης των επιμέρους στοιχείων της. Ακόμη, να γνωρίσει τους διεθνούς χορούς του Καρναβαλιού από την Ανατολή έως την Δύση.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ευχαριστούμε θερμά την κα Κωνσταντίνα Τσιομπλή για την συνεργασία και το μάθημα ORIENTAL για παιδιά και ενήλικους, στον χώρο της σχολής χορού PASION LATINO, όπως επίσης και την δασκάλα χορού για την εκπόνησή του!

Την κα Ρία Σβώλη από το γυμναστήριο ALIVE για την συνεργασία και την δασκάλα χορού για την δράση «Salsa, Rumba Masque Party»!

Τον κ. Κώστα Μούρτζιο για την εκμάθηση τραγουδιών των Φανών στο στέκι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άη Δημήτρη».
Την κα Κατερίνα Σιακαβάρα για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αριστοτέλη».

Τον διευθυντή του 10ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας κ. Νίκο Μωισιάδη ,τις/τους δασκάλες/ους και την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την αποδοχή της πρότασής μας, την στήριξη και υλοποίηση της εκπαιδευτικής δράσης «Ο Φανός πηγαίνει στα Καϊλάρια».

Όλα τα τοπικά sites και φυσικά τους εθελοντές μας!

Τέλος, ευχαριστούμε όλους/ όλες τους/ τις συμπολίτες/ισσες μας για την συμμετοχή τους στις δράσεις!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.