Εποχή σπηλαίων, χορός δαιμόνων – Γράφει ο Χαρίτων Καρανάσιος



Γράφει ο Χαρίτων Καρανάσιος:

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι δεν βγήκαμε ποτέ από τα σπήλαια, απλώς βολευτήκαμε μέσα καλύτερα. Από την Αρχαιότητα έως σήμερα εκατομμύρια συνάνθρωποι έχουν σκοτωθεί και υποφέρει εξαιτίας άλλων ανθρώπων. Ο casus belli πάντα υπάρχει: Εβραίοι, μειονότητες, κρατική ασφάλεια, προληπτική επέμβαση, χημικά όπλα, η κατσίκα του γείτονα… Η αιτία όμως είναι πάντοτε οικονομική, ενώ χρησιμοποιείται και η εθνική υπερηφάνεια, η θρησκεία, η πολιτική ιδεολογία, προς δικαιολόγηση του «δίκαιου πολέμου».

Στην προκειμένη περίπτωση της εισβολής του ακατανόμαστου στην Ουκρανία, το πράγμα βοά. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διεθνολόγος, για να αντιληφθεί τη «Νέα Τάξη» στη νέα κινεζορωσική εκδοχή. Την ανθρωπότητα πάντοτε καταδυνάστευαν παντοειδείς δικτάτορες. «Οι άρχοντες των εθνών κατακυριεύουσιν αυτών και οι μεγάλοι κατεξουσιάζουσιν αυτών», είπε Κάποιος, επειδή «ο κόσμος όλος εν τω πονηρώ κείται», καθώς οι άνθρωποι υπακούουν στον «άρχοντα του αιώνα τούτου», τον άρχοντα του σκότους. Ειδικά η Ρωσία, από την απολυταρχία των τσάρων και την τρομοκρατία των κομουνιστών, πέρασε τώρα στη δικτατορία των ολιγαρχών.

«Ναι μεν, αλλά», αντιτείνουν κάποιοι, «και οι άλλοι έκαναν αυτό και το άλλο, ενώ και οι Ουκρανοί έχουν ευθύνη». Ανεπίτρεπτοι συμψηφισμοί προς δικαιολόγηση εγκλημάτων. Τους «συμμάχους» μας του ξέρουμε από πρώτο χέρι, οι οποίοι τώρα χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως Ιφιγένεια. Στο ψευδο-δίλημμα όμως «με τον ένα δυνάστη ή με τον άλλο» απαντάμε: με τους λαούς και με το δίκαιο είμαστε. Και προσωπικά έχω δικαίωμα να ομιλώ, διότι, μεσούντων των βομβαρδισμών στο Βελιγράδι, συμμετείχα με άλλους 200 Έλληνες σε κομβόι ειρήνης, από Θεσσαλονίκη προς Βελιγράδι, όπου συμβολικά παραμείναμε σε γέφυρα του Δούναβη ως ανθρώπινες ασπίδες και ζήσαμε βόμβες να εκρήγνυνται σε απόσταση. Και για την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ έχω γράψει κείμενα καταγγελτικά.

Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση προκαλούν ποικίλοι πουτινόφιλοι (νοσταλγοί της ΕΣΣΔ, ακροδεξιοί και αριστεροφασίστες, φανατικοί ορθόδοξοι και ψυχροί διεθνολόγοι), αλλά και πληρωμένα παπαγαλάκια της πουτινικής προπαγάνδας (υπάρχουν και τα αντίστοιχα της Δύσης), που διατείνονται ότι ο πόλεμος των εισβολέων είναι δικαιολογημένος. Δείχνουν μάλιστα ως «κακό» τη Δύση, για όσα έκανε από το Βιετνάμ έως το Ιράκ και τη Συρία, αλλά ξεχνούν το Κατύν, τη Βαρσοβία, την Πράγα, το Αφγανιστάν, τη Γεωργία, την Αρμενία κ.ο.κ, αλλά και την καταπίεση των ίδιων των Ρώσων στα γκουλάγκ, στη Σιβηρία και στα ψυχιατρεία. Όποιος διαφωνεί στη σημερινή Ρωσία με το καθεστώς του ισόβιου Προέδρου «τζουντόκα» είτε δολοφονείται είτε φυλακίζεται, όπως ο αντιπολιτευόμενος Ναβάλνι, που από τη φυλακή τάχθηκε κατά του πολέμου.

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Ο δικτάτορας της Ρωσίας εισέβαλε σε μια κυρίαρχη χώρα, σκοτώνει κόσμο και καταστρέφει κατοικημένες περιοχές. Δεν υπάρχει «ναι μεν, αλλά». Και όσο για την αποναζιστοποίηση, ας κοιτάξει ο νεοδυνάστης πρώτα του δικούς του νεοναζί, το «Ρωσικό Αυτοκρατορικό Κίνημα», την «Αυτοκρατορική Λεγεώνα» και την ομάδα «Βάγκνερ». Η δήθεν απειλή από το «εγκεφαλικά νεκρό» ΝΑΤΟ είναι προφανώς πρόσχημα. Αλλά ακόμη και αν υπάρχει απειλή, οι γείτονες πρέπει να πάρουν άδεια από τον νέο τσάρο για το τι θα κάνουν; Η Ρωσία δεν απειλείται τόσο από το ΝΑΤΟ όσο από τους ολιγάρχες. Μάλιστα, τα γεράκια των ΗΠΑ και οι καπιταλιστές τρίβουν τα χέρια τους, διότι αυτοί είναι οι μόνοι κερδισμένοι!

Η Ρωσία, μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, δεν κατάφερε να οργανώσει την οικονομία της, ούτε θέλησε να την ανοίξει, καθώς οι μαφιόζοι ολιγάρχες δεν ενδιαφέρονταν για τον λαό, αλλά ήθελαν το οικονομικό μονοπώλιο. Ως εκπρόσωπος των ολιγαρχών, ο χαμηλόβαθμος πρακτορίσκος της σοβιετικής KGB κάνει πολιτική μόνον με την ενέργεια (πετρέλαιο, φυσικό αέριο), τον ορυκτό πλούτο και τα όπλα. Η οικονομία είναι το μεγαλύτερο όπλο σήμερα (μακροπρόσθεσμα) και όχι οι πύραυλοι και τα κανόνια. Και αυτό το όπλο δεν το έχει η Ρωσία. Πριν από μερικά χρόνια στην Αγία Πετρούπολη έψαχνα να βρω φούρνο να αγοράσω λίγο ψωμί, καμιά τυρόπιτα. Δεν υπήρχε φούρνος! Μου είπανε ότι το ψωμί πωλείται στα σούπερ-μάρκετ, καθώς υπάρχουν τρεις μεγάλες εταιρείες που παράγουν ψωμί τυποποιημένο σε πλαστική συσκευασία! Η στρατιωτική «επιχείρηση», λοιπόν, είναι δείγμα οικονομικής και πολιτικής αδυναμίας μιας υποτιθέμενης Υπερδύναμης, ενώ θα πτωχαίνει ακόμη περισσότερο τους αδελφούς μας Ρώσους.

Η εισβολή στην Ουκρανία είναι επιθετικός πόλεμος. Δεν εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία αλλά μια ομάδα στρατοκρατών και ολιγαρχών, ως σοβιετικά φαντάσματα. Ο ρωσικός λαός και υψηλό πολιτισμό έχει και ένδοξη ιστορία και μεγάλη ψυχή. Είναι όμως όμηρος φοβισμένος της νέας μετασοβιετικής νεόπλουτης νομεγκλατούρας. Και η Ουκρανία είναι ανεξάρτητο κράτος, που έχει κάθε δικαίωμα να ορίζει την τύχη της. Όπως λέμε «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», έτσι και «η Ουκρανία ανήκει στους Ουκρανούς».

Όσο για την Ιστορία της Ουκρανίας, ο μάτσο δυνάστης μένει μεταξεσταστέος στην Ιστορία, αλλά αποδεικνύεται άριστος στην προπαγάνδα. Να αναφέρω μόνον μια λεπτομέρεια. Η Νότια Ουκρανία (η έξοδος προς τον Εύξεινο) κατακτήθηκε από τη Μ. Αικατερίνη και αποκαλούνταν Νοβορωσία. Αυτό το κρατίδιο (εδάφη που κατακτήθηκαν σταδιακά από τους Ρώσους κατά τον 18ο αιώνα και κυρίως προς το τέλος του) θέλει να ανασυστήσει ο δικτάτορας του Κρεμλίνου, κατά μίμηση τη Λευκορωσίας, δηλαδή ως προτεκτοράτο με δικτάτορα ανδρείκελο. Επειδή η περιοχή δεν είχε πληθυσμό, η τσαρίνα κάλεσε κάθε είδους Ευρωπαίους να την εποικίσουν, μεταξύ αυτών και πολλούς Έλληνες. Μάλιστα, ως αρχιεπίσκοπο της περιοχής τοποθέτησε τον Ευγένιο Βούλγαρη, ο οποίος τον Μάιο του 1787 στη Χερσώνα, κατά τη συνάντηση της Μ. Αικατερίνης με τον Ιωσήφ Β΄ της Αυστροουγγαρίας, προσφώνησε την τσαρίνα, στο πλαίσιο του «Ελληνικού σχεδίου» της, να καταλύσει δηλ. το οθωμανικό κράτος και να ορίσει αυτοκράτορα στην Κπολη τον εγγονό της Κωνσταντίνο Πάβλοβιτς.

Ο πόλεμος είναι το μέγιστο κακό στην ανθρωπότητα. Μακριά από δικαιολογίες, γεωπολιτικά παιχνίδια και οικονομικά συμφέροντα, στην Ουκρανία υπάρχει εισβολή και πόλεμος. Προσωπικά, σκέφτομαι τον χειμαζόμενο λαό, αλλά και τους κακόμοιρους ρώσους στρατιώτες, που δεν ξέρουν γιατί πολεμάνε, και προσεύχομαι για την ειρήνη. Σκέφτομαι και τους ακριβούς φίλους μου Ρώσους, αλλά και Ουκρανούς, που είναι αδελφοί λαοί και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε μεταξύ τους. Οι Έλληνες είμαστε πάντοτε με τους αδύναμους και με την ειρήνη. Αλλά και ως πρόσωπα και ως κράτος πρέπει να πάρουμε θέση. Καλώς, λοιπόν, στείλαμε ανθρωπιστική και συμβολική στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και καλώς υποδεχόμαστε Ουκρανούς πρόσφυγες. Έστω και συμβολικά, θα πρέπει να αντισταθούμε στον χορό δαιμόνων του πολέμου. Μας αρκούν τα μασκαραλίκια της Αποκριάς!

Η Παναγία να προστατεύει τους χειμαζόμενους, αλλά πρώτα από όλους τα νεογέννητα, τις εγκύους, τα ορφανά, τα άρρωστα και καρκινοπαθή παιδάκια της, που δεν τους φθάνουν τα άλλα προβλήματα, αναγκάζονται να στοιβάζονται στα υπόγεια καταφύγια, μέσα στον φόβο και την κακουχία, για να γλυτώσουν από τις βόμβες του εισβολέα. Ο πόλεμος αυτός είναι «Αρχή ωδίνων αλλ’ ούπω το τέλος». Ο θεός να βάλει το χέρι του.

7 σχόλια στο άρθρο “Εποχή σπηλαίων, χορός δαιμόνων – Γράφει ο Χαρίτων Καρανάσιος

  1. Στελιος Κ.καθηγητης...

    - Edit

    Απαντήστε

    Λαγος τη φτερη έσειε,κοκο της κεφαλης του!!
    Κυριακη της Αποκρεω,κυριακη καρναβαλιων και αργια!
    Αραξτε αναπαυτηκα στην πολυθρονα και διαβαστε αποκριατικα μασκαριλικια,μιας και εκει στην Κοζανη σημερα δεν εχει παρελαση καρναβαλιστων!!
    Εσυ κυριε σπηλαιολογε,εκει στα βαθη της σπηλιας που ζεις και σιγουρα δεν εχεις φως,άναψε τα φώτα της υποκρισιας σου και ψαξε να δεις,πόσα καλαζνικοφ περίσσεψαν ,αφου αφαιρεσεις πρωτα τα 20.000 καλαζνικοφ που εστειλε ο μητσοτακης στην Ουκρανια,για να στολιζουν με τις γλαστρες των λουλουδιων τον κηπο του Ζελενσκι!
    Εβρισες,εβρισες,εβρισες και βρηκες τους Δικτατορες ολου του κοσμου,απ αρχης Γενέσεως του κοσμου,στο προσωπο του Πουτιν,εριξες και δυο…..θου κυριε..δυο τουφεκιες βιολογικης κενωσεως για δικτατορες της Δυσης,ετσι για να κρατας τα προσχηματα και τα υποκριτικα θεσφατα σου!!
    Εγραψες,εγραψες,αλλα το μολυβι σου το επιλεκτικο,στραβωσε και εσπασε και ΔΕΝ εγραψες ουτε μια φορα τις λεξεις,ΚΥΠΡΟΣ,Ζελενσκι,μητσοτακης και ταγμα Α3ΟΦ!!
    Ταγμα Αζοφ,το μυριπνοο ταγμα,το δεκατο ταγμα το αγγελικο,διπλα στα εννια αγγελικα ταγματα της Βιβλου,διπλα στις Κυριοτητες και Δυναμεις και στους Θρονους και το ταγμα το αγιασμενο,το ζωοποιόν με τον αγκυλωτο σταυρό!
    Ουτε το ανεφερες,ουτε μια φορα!!
    Ακουσε επιλεκτικε αρθρογραφε,ο Πουτιν που εσυ υποβιβαζεις και τον θεωρεις ανδρείκελο και τον μεγιστο δικτατορα,αυτο που εκανε προχθες,το σχεδιαζε απ την ημερα που ο Γιελτσιν τον διορισε πρωθυπουργο της ρωσικης ομοσπονδιας!!( αλλη φορα περισσοτερα γι αυτο)
    Δικτατορες δεν ειναι μονον αυτοι που κρατανε οπλα στα χερια,εξ ισου δικτατορες ιδιοι,ονομαζονται και αυτοι που κρατανε μολυβια στα χερια,ανθρωποι που απ την μια μερια ξεφτιλιζουν προσωπα και απ την αλλη υψωνουν τα χερια και αναφωνουν” Θεε μου ,βαλε το χερι σου”
    Εσυ ευχεσαι ο Θεος να βαλει το χερι Του,ο Πουτιν προσευχεται στις Καρυες,μπροστα στην Παναγιά,ο Θεος να βαλει το χερι του!!
    Και οι δυο σας με τις προσευχες σας οπλιζετε το χερι του Θεου,για να πραξει αναλογα με τις προσευχες σας!
    Τουλαχιστον ο αιμοσταγης και αιμοδιψης και παραφρων Χιτλερ,δε επικαλειτο στις προσευχες του ουτε τον Θεο,ουτε την Παναγιά μας,μιας και δεν τους πιστευε!!
    Σε πηρε ο πονος,γιατι δεν βρηκες ψωμι στη ρωσια,χωρις σακουλα..
    Σιταρι βρηκες στη ρωσια;
    Το ψωμι που τρως εδω,χωρις σακουλα,γινεται με σιταρι απ την ρωσια!!
    Τωρα θα κλαψουμε που δε βρηκες ψωμι,δε θα φανε λαγανα αυριο με ρωσικο σιταρι..
    Κι εγω πηγα στο Λας Βεγκας να δω την αδελφη μου( δικηγορει εκει),αλλα ουτε φουρνο βρηκα,αλλα ουτε και ψωμι,αντιθετα, βρηκα ” μαννα” πασπαλισμενο- α με ζαχαρόσκονη!!
    Για τον Εμμονικο και διαταραγμενο μητσοτακη που εστειλε 20.000 οπλα;τσιμουδια!σιγην αθερίνας!!
    Ολες οι σφαιρες των οπλων σκοτωνουν και σπερνουν το θανατικό,αλλα οι σφαιρες του Πουτιν σκοτωνουν πιο πολυ…
    Ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι που βλεπετε τους ανοιχτους ταφους των νεκρων στην Ουκρανια,αλλα ξεχνατε τους ταφους ολου του κοσμου,ταφους που τους κάλυψε το Χώμα,χώμα πιο Ελαφρύ απο την υποκρισια σας!!
    Βοα και στεναζει ο Αδης με αριφνητα πληθη νεκρων παιδιων και αλλων αμάχων και το εγκεφαλικα νεκρο ΝΑΤΟ,η ημιθανης Ε.Ε και φανατικά ορθοδοξάκια δερνοκοπιούνται και σπαρακτικά φωναζουν ” Παναγια μας βαλε το χέρι σου,αρκει λιγο πιο περα,ισα- ίσα να μην ακουμπαει τον Πούτιν!!
    Ανοιξτε αραχνιασμενα δικαστηρια της Νυρεμβεργης,αναψτε φωτιες στα Αουσβιτς του κοσμου,σταυρωστε το Πασχα τον Πουτιν για να λυτρωθει ο κοσμος ολος,τωρα που βρηκατε σταυρωμενο ,βραβεύστε τους Σταωρωτες της Δυσης και της Ανατολης!!!
    8 ολοκληρα χρονια οι ναζιστες και το ταγμα του Αζοφ,απο το 2014 μεχρι σημερα πλάθαν κουλουρακια για το Πσσχα και εβαφαν μόνον τ αυγά κοκκινα..για να κρατανε και τα θεσφατα…ουαι..ουαι…ουαι…τα υπολοιπα ουαι….την Μ.Δευτερα…..
    Αυτα τα λιγα…
    Και την Καθαρα Δευτερα,πετάξτε χαρταετους που στο κοιλωμα να γραφουν ” Πουτιν ερχόμαστε να σε βομβαρδισουμε…”
    Λαγος την φτερη εσειε…αυτο και για τον μητσοτακη και ολους που υποτιμουν τη Ρωσια.. Το ψωμι σε δεκα μερες θα γραφει 1,5 ευρω…και μεχρι ν ανοιξεις το πορτοφολι σου ….θα…πληρωσεις 2,5 στο ταμειο!!
    Καλα καρναβαλια

    1. Ρωσική πρεσβεία φίλε; Κριμα που τελικά ο Πούτιν θα καταλήξει κρεμασμένος έξω από τα Μακντόναλντς στην Κόκκινη Πλατεία.

  2. Είμαι τόσο Ρωσόφιλος, όσο και ο Πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος αν κι Αμερικανός έπλεξε προχθές το εγκώμιο του Προέδρου Πούτιν κι έσυρε για άλλη μια φορά τα εξ αμάξης στo Μπάιντεν.
    Όσο υπάρχει Ουκρανική εθνική ταυτότητα, άλλο τόσο οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες! Η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Ρωσόφωνοι, δηλαδή Ρώσοι, (απόγονοι Σλάβων και Ρως) ενώ υπάρχει και μια μερίδα, που προέκυψε από μετα-κινήσεις Γερμανόφωνων πληθυσμών, εδώ και κάτι…αιώνες (όταν υπήρχε ακόμη ΑυστροΟυγγαρία, ίσως και πιο πριν) οι οποίοι άρχισαν να σφάζουν τους γηγενείς Σλάβους και να εγκαθίστανται στα εδάφη τους!.

    1. Ακριβώς αυτά είναι και τα επιχειρήματα των Τούρκων για τη Δυτική Θράκη και την Κύπρο. Οι δικτάτορες έχουν κοινή γλώσσα.

  3. Η Ρωσία είναι περικυκλωμένη από το ΝΑΤΟ: Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, τρεις Βαλτικές χώρες, Βουλγαρία (όλες πρώην σοβιετικοί δορυφόροι), συν την Τουρκία.
    Αυτός ο κλοιός που έκανε το ΝΑΤΟ γύρω από τη Ρωσία, από την Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Βαλτική, έχει μόνο ένα κενό, την Ουκρανία. Αν η Ουκρανία εντάσσονταν στο ΝΑΤΟ θα ολοκλήρωνε την πολιορκία της Ρωσίας. Κι αυτό η Ρωσία (και οποιοσδήποτε άλλος στη θέση της) είναι αδύνατο να το επιτρέψει ανεξαρτήτως τιμήματος για κρίσιμους γεωπολιτικούς λόγους , δηλαδή για λόγους επιβίωσης.

    Ποια λύση υπάρχει; Η εφαρμογή του Αυστριακού μοντέλου. Ανεξάρτητη Ουκρανία που απαγορεύεται να προσχωρήσει σε οποιοδήποτε στρατιωτικό συνασπισμό των δύο πλευρών και εγγύηση για την ουδετερότητα και την ασφάλειά της από την Αμερική και τη Ρωσία ταυτόχρονα. Αυτό
    1. Θα εξασφάλιζε οριστικά την αποτροπή ενός πολέμου στην Ευρώπη, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε παγκόσμιο,
    2. Δεν θα άφηνε τη Ρωσία να περικυκλωθεί από το ΝΑΤΟ μια και είναι κόκκινη γραμμή της
    3. Θα βοηθούσε την Ουκρανία στην ειρηνική ανάπτυξή, απαλλαγμένη από το τις αμυντικές δαπάνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες πιο χρήσιμες δράσεις.

    Απλά πράγματα , αλλά για να κάνεις την ομελέτα πρέπει υποχρεωτικά να σπάσεις τα αυγά. Συνεχίστε το κλάμα τώρα για τον κακό Πουτιν newsbreak.gr σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης.

  4. Ιαπωνία : Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες και κάψατε χιλιάδες κόσμο. Βιετνάμ: καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ. Γιουγκοσλαβια:την διαλύσατε βομβαρδιζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια , τα νοσοκομεία,χωρίς να υπολογίζετε τίποτα. Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς με δίκη παρωδία και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους ουτσεκαδες να βαφτίζουν το Κόσοβο (αλβανικό),επειδή έτσι γουστάρατε.

    Βάλατε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, ανεξάρτητο κράτος, και ακόμα 50 χρόνια τώρα, δεν βρίσκουμε ούτε τα κοκκαλα των αγνοουμένων. Διαλύσατε την Λιβύη, μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους επειδή ο Καντάφι δεν σας έδινε το πετρέλαιο τζάμπα. Κάνατε 6 ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στην Συρία: επειδή δεν γουστάρατε τον Ασσαντ, και σας πείραζε η ναυτική βάση την Ρώσων στην Συρία .
    Εισβαλατε στο Ιράκ: δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά ,και στο Αφγανιστάν , για να βρείτε δήθεν τον πρώην φίλο σας Μπιλαντεν και διαλύσατε και τις δυο χώρες . Φτιάξατε το τελειότερο κέντρο σωματικών και ψυχικών βασανιστηρίων στο Γκουανταναμο. Εσεις που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργησατε τον ISIS και τους Ταλιμπαν.

    Ανατρέψατε με το πιο αιματηρό πραξικόπημα τον Σαλβαδόρ Αλιέντε στην Χιλή:, έναν ψηφισμένο δημοκρατικό πρόεδρο, σκοτώνοντας τον μέσα στο προεδρικό μέγαρο,και εγκαθιστοντας την πιο στυγνή δικτατορία του Πινοσετ.
    Εσείς που όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στην Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ούτε μια ίντσα και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας , παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες σας.

    Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία , ειρήνη ,και εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας ρε ψεύτες αληταράδες δολοφόνοι των λαών ?Από το 2009 σας προειδοποιεί ο Πουτιν ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή.Το 2014 με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε,ρίξατε τον Γιανουκοβιτς , εκλεγμένο πρόεδρο, χρησημοποιώντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα σφάζοντας τον κόσμο.

  5. Ο Σουν τσού,κινεζος θεωρητικος της στρατηγικης ειπε” οταν περικυκλωνεις εναν εχθρο,αφηνεις μια εξοδο φυγης του”
    Η δημοκρατικη Δυση,δηλαδη η φασιστικη, περικυκλωσε τη Ρωσια με κρατη Νατοικα ,αλλα δεν αφηνει διεξοδο στον Πουτιν!
    Εσφιξε το ΝΑΤΟ τον λαιμό της Ρωσιας,αλλα η Ρωσια πρεπει παθητικα να δεχτει τον πνιγμο της!!!
    Οταν περικυκλωνεις μια πληγωμενη αρκουδα θα σε κατασπαραξει!!
    Ολοι οι εν αποστρατεια,στρατηγοι,πτεραρχοι και ναυαρχοι πνέουν τα μένεα κατα του θερμοκεφαλου μητσοτακη,ο οποιος μονος του αποφασισε να στειλει οπλισμο στην Ουκρανια και τα επίχειρα αυτης της ανοησιας του ανοήτου θα τα βρούμε μπροστα μας!
    30 κρατη στο ΝΑΤΟ και 27 στην ΕΕ= 57!!
    Και βρεθηκε ο μητσοτακης ο λαγωός πισω απ τη φτέρη του ΝΑΤΟ,να στειλει οπλα στην ουκρανια,οπλα κατασχεμενα σε ουκρανικο πλοιο που πηγαιναν στη Λιβυη για να σκοτωσουν τους εκει ανθρωπους!!!
    Ο πολεμος θα τελειωσει,η Ρωσια θα συνεχισει να παραμενει μια ισχυρη δυναμη και μια ισχυρη οικονομια και αυριο,μεθαυριο θα ελθει το μπουγιουρντι,ο λογαριασμος!!
    Ποιος θα τον πληρωσει;
    Ο λαός και οχι ο λαγός!
    Βρε πρωθυπουργε,σταματα να αυτογελοιοποιείσαι και να ξεφτιλιζεις τον ελληνικο λαο,γελανε μαζι σου οι παντες!
    Στρατηγοι,ναυαρχοι,πτεραρχοι σε πηραν χαμπαρι,καταντησες ο χατζηαβατης στη διεθνη πολιτικη σκηνη,γελαει μαζι σου πιο πολυ απ τον Πουτιν ο Ερντιγαν,αυτος ουτε κυρωσεις επιβαλλει στον Πουτιν,στελνει τα μπαιρακταρ,τα μη επανδρωμενα στην Ουκρανια,παίρνει τα Ευσημα απο τους Αμερικανους και σημερα συνομιλουσε δυο ωρες και τριαντατρια λεπτα με τον Πουτιν!!
    Εσυ καημένο και αξιολύπητο,τι κάνεις;σε ποια θεση παιζεις;
    Οσος ησουν,τοσος εμεινες!
    Ενας Γ’ υπαλληλακος τραπεζικου υποκαταστηματος ησουν,βοηθεία του σημίτη!
    Κυριε πρωθυπουργουλη,( Βαλτασαρ εδω)μανί,θεκέλ,φαρές,εζυγίσθης,εμετρήθης και ελλειπης ευρεθης!!
    Την βασιλεια σου,την εξουσια σου θα στην παρει καποιος αλλος!
    Σημερα απεκτησες καινουριο ονομα,μεχρι τωρα ησουν ο Λουδοβικος,ο Μωυσης και εγω,απο σημερα σε ονομαζω Βαλτασαρ,δεν εννοω τον εναν απ τους τρεις Μάγους,αλλα τον Βασιλιά,τον Βαλτασαρ,αυτον που ειδε το γνωστό ονειρο!!
    Βαπτιστηρι μου,δεν πιστευω να νομιζεις,πως εισαι το αντιπαλο Δεος των Πουτιν και Ερντογαν;
    Τα καρναβαλια,τελος!!
    Οι μουσικες τελειωσαν στην πλατεια,τα χάλκινα ξεκουραζονται!
    Αυριο αρχιζει η Σαρακοστη,επιτρεπεται μονον το καρναβαλι και τα καρναβαλιστικα δρωμενα και τα αποκριατικα Μασκαριλίκια ΣΟΥ,στη επιτελικη σκηνη της επιτελικης αχρηστίας σου!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.