poulaw.gr: Η ιδέα δύο Ελλήνων που ήρθε να ταράξει τα νερά της αγοράς



Στους δύσκολους καιρούς της αβεβαιότητας και της κρίσης, εν μέσω πανδημίας η οποία συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, το 2021, δύο 28χρονοι Έλληνες, αποφάσισαν να συνδυάσουν τις ιδέες τους, την όρεξη για δουλειά και την τεχνολογία και να δημιουργήσουν ένα ανερχόμενο site το οποίο χαίρει ήδη άκρας αποδοχής από τους επισκέπτες του μέρα με την ημέρα. Το poulaw.gr ήρθε για να μείνει και να μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, κάνοντας τη ζωή μας απλούστερη χάρη στη μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορείς να βρεις σε οποιαδήποτε πόλη

Τι είναι όμως αυτό, που κάνει το poulaw.gr να ξεχωρίζει;

Ένας στους 5 χρήστες μας ανεβάζει αγγελία

Πρόκειται για ακόμα ένα site αγγελιών; Φαίνεται όμως να φέρει νέο τρόπο δημιουργίας και αναζήτησης αγγελιών. Τίτλος, περιγραφή, τιμή, τηλέφωνο επικοινωνίας, φωτογραφία και ανέβηκε! Δεν απαιτείται λογαριασμός χρήστη, ούτε email, αφού ανεβάζεις πολύ εύκολα αγγελία με τον αριθμό του κινητού σου, με επιβεβαίωση SMS. Η τεχνολογία αυτή έχει ενσωματωθεί από πολλούς εταιρείες και οργανισμούς, όπως για παράδειγμα τράπεζες, google, facebook κα. Το σύστημα δουλεύει άψογα, καθώς όλα τα νούμερα ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα.

Είμαστε στο 2022, κανείς δε θέλει να κάνει λογαριασμό χρήστη για να αγοράσει έναν καναπέ…

Δεν υπάρχει “δέντρο” κατηγοριών για τους χρήστες, τα κανονίζει όλα ο αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης – behind the scenes. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να προσθέσεις όρους στην αναζήτησή σου ή ακόμα και τη περιοχή σου, για να δεις τι παίζει κοντά σου. Ο αλγόριθμος υπολογίζει την απόσταση του αγοραστή με τα πιθανά αποτελέσματα.

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι, απλά πατάς “Ενδιαφέρομαι” και εμφανίζεται το τηλέφωνο του πωλητή… είναι πολύ σημαντικό να μην καταβάλλεται η πλατφόρμα από επιχειρηματικούς χρήστες.

Πόσο όμως κοστίζει; Για την ακρίβεια, τίποτα. Η πλατφόρμα διατίθεται δωρεάν σε όλους τους χρήστες με όριο 10 αγγελίες ανά κινητό τηλέφωνο. Όλες οι συναλλαγές γίνονται εκτός πλατφόρμας, χωρίς την παραμικρή προμήθεια, αφού ο κάθε ενδιαφερόμενος έρχεται απευθείας σε επαφή με τον πωλητή.

Και τι μπορεί να βρει κάποιος εκει;

Τίποτα δε πουλάει η ίδια η πλατφόρμα. Όλες οι αγγελίες είναι από τους χρήστες της και η ομάδα είναι αποφασισμένη να το διατηρήσει έτσι. “Από ιδιώτες, για ιδιώτες”. Η πλατφόρμα αναφέρεται πρωταρχικά σε αγγελίες για είδη σπιτιού, είδη τεχνολογίας και συλλεκτικά. Παρ’ όλα αυτά, παρατηρείται ότι πολλοί χρήστες καταχωρούν ακίνητα, αυτοκίνητα, ακόμη και αγγελίες εργασίας.

Είναι ύψιστης σημασίας να διατηρείται η ποιότητα της πλατφόρμας, δίνοντας αυστηρή προσοχή στις αγγελίες που αναρτώνται. Ταυτόχρονα, πάντα κάποιος είναι διαθέσιμος, μέσω chat ή email, αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία.

Επισκεφτείτε το https://poulaw.gr/blog για χρήσιμες συμβουλές

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.