Βίντεο: Με αποδοκιμασίες η υποδοχή Γεωργιάδη στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς – Τα άκουσε από αγρότες ο Κασαπίδης



Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και πολίτες από διάφορα επαγγέλματα, σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, έξω από την Αντιπεριφέρεια, όπου υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην Καστοριά βρίσκεται από το πρωί σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, με αφορμή την εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την έναρξη εργασιών του φυσικού αερίου στην Καστοριά, αλλά και την επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Εκεί συναντήθηκε με τους αγρότες που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση και άκουσε την έντονη διαμαρτυρία τους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του svouranews.gr:

4 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Με αποδοκιμασίες η υποδοχή Γεωργιάδη στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς – Τα άκουσε από αγρότες ο Κασαπίδης

  1. Και αυτα τα ανθρωπακια,χωρις αυχενα,χωρις λεβεντια,που συνοδευαν τον εθνικο γελωτοποιό ως φοβισμενα και λαχταρισμενα λαγουδάκια;
    Τοσος ραγιαδισμος,τοση δουλικοτητα;
    Εχω αυχενα;κοιταζω ψηλα και βλεπω αετους!
    Δεν εχω..κοιταζω παντα κατω και βλεπω γυμνοσαλιαγκες,ομοιους με μενα!

  2. Ελεος!Στελιος Κ.

    - Edit

    Απαντήστε

    Στα εγραψα προχθες,αλλα με εγραψες!
    Δε φτανει που ξεφτιλιστηκες για μια αλλη φορα,ξεφτιλιστηκαν μαζι σου και μικρα εκλεγμενα και φοβικα ανθρωπακια που εσερναν τα βηματα τους για να σε προστατευσουν απ τα φτυσιματα και γιουχαισματα αγανακτισμενων ανθρωπων της Καστοριας!!
    Πεθαινει η Δυτικη Μακεδονια,γοργοπεθαινει και εσεις πολιτικάκια της δεκαρας συνοδευετε τον εθνικο μασκαρα,τον εθνικο κλοουν,τον εθνικο πινόκιο;
    Ντροπη σας!
    Τι ειναι η νεα δημοκρατια της πατριδας μας;
    Μην ειναι τ’ άσπαρτα ψηλα βουνα της Αξιοπιστιας;
    Μην ειναι τ’ άστρα τα φωτεινα της Αξιοκρατιας;
    Μην ειναι ο ήλιος της πολιτικής ηθικης και πολιτικης Αξιοπρεπειας;
    ……..και λαμπει αθώρητη σαν ήλιου αχτίνα
    και κραζει μέσα μας: εμπρός παιδια…για νέες νίκες…για νέες σακουλες!
    Ζήτω η νεα δημοκρατια,χωρις τον Δουκα τον τυμβωρύχο τον σκορπίζοντα λεφτα πανω απ ορθάνοιχτα μνηματα,τυμβους!
    Ζητω η ν δ,χωρις τον Γεωργαντα που μοιραζε κι αυτος λεφτα για κερδισει το αποκόμμά του τις εκλογες,2012!!!
    Ζητω η ν.δ,χωρις τον Λιβανο που εγκωμιαζει την εποποιία του Δουκά- του!
    Ζητω η ν.δ,χωρις τον Βοριδη τον τσεκουρατο για μελισμο του Αρτου,μονον!
    Τον ανθρωπο που ειπε: να οργανωσουμε το Κρατος,για να μην ξαναρθει η Αριστερα και μας….φαει την περιουσια μας,την εξουσια μας!
    Ζητω η ν δ,χωρις τον πλευρη που σε συνεντευξη τυπου ειπε: η εισοδος των μεταναστων θα ανακοπει μονον,εαν υπαρξουν νεκροι!
    Ζητω η ν.δ,χωρις τη Λίτσα( αναγραμματισμος) πετσα,δηλαδη ασωτα εκατομμυρια σε γκεμπελισκους εισαγγελατους,για να” γαυγιζουν την ουρα τους”
    Ζητω η ν.δ,χωρις εσενα,πρωτοτυπε- αρχετυπε Σαλτιμπάγκε του επιτελικου καφενειου η Ελλας,σε σενα ανερυθρίαστε,που δε σεβαστηκες το πενθος των χιλιαδων χαροκαμενων Ελληνων και ηλθες σημερα…ως Μ.Πέμπτη να δωσεις παρασταση θεατρου Σκιων με ολες τις Σκιες,μονον Σκιες πολιτικων υποτακτικων,οσφυοκαμπτων και τσανακολειχοντων!!!
    Νεα δημοκρατια ή Λιτσα Πετσα η Λιστα μητσοτακη ή η βιτρινα της σαπιλας και του εκμαυλισμού Συνειδησεων με σένα …με σενα στην προθηκη εθνικέ κλοουν με μαυρη και μπλε και οχι με κοκκινη Μυτη!!
    Δεκαδες εκατομμυρια σε λιστες μητσοτακη,ασωτα εκατομμυρια σε δημοσκοπικες εταιρειες,δισεκατομμυρια σε απευθειας αναθεσεις,8..000 ευρω αυξηση στα γκολντεν μπου της κομματικης σας παραταξης,8.000 ευρω,επι τρια…ισον 24.000 νεκροι,ντροπη σου,ντροπη σου,που ηλθες να ντροπιασεις για πολλοστη φορα τον ντοπιο λαο!
    Πάρτυ εκατομμυριων,παρτυ εκατομμυριων !!
    Απο πότε οι σαλτιμπαγκοι και οι γυμνοσάλιαγκες ξοδευουν ασωτα εκατομμυρια;
    Νηστικά γατιά,βγηκε η ψειρα στο γιακα σας,βγηκατε στην εξουσια και αλωνίζετε..
    “Οταν τα φτυσιματα τα εκλαμβανεις σαν σταλες βροχης…θα κάνεις χειροτερα πραγματα”Στελιος!!!!
    Σε ειπα ,να μην ελθεις,ηλθες,απο αγαπη στο ειπα!
    Δεν ηταν φτυσιματα στην υποδοχη σου,αυτά,ηταν σταγόνες βροχης…
    Και οπως ενας αλλος, της Κοζανης βουλευτουλης,ασχολειται ταχα μου!ταχα μου! με την καλλιεργεια της Λεβάντας και κοιλοποναει,την στιγμη που γεμισαν οι βουνοπλαγιες και τα χωραφια με ανεμογεν και καθρεφτακια,οχι Ινδιανικα,αξιζει να ειπωθει” τον Δουκα σου κι αν αρωματίζεις,την Λεβάντα σου χαλάς”
    Οπου Δουκας,ολα τα παραπανω Μυριπνοα ανθη της της νεας.. Χμ! της πιο σκουριασνενης δημαγωγιας που γνωρισε ο τοπος!
    Τι ειναι η νεα δημοκρατια μας;
    Μην ειναι η αξιοπιστία,η αξιοπρεπεια;η αξιοκρατια;
    Ολα τα παραπανω..γιατι ειναι η ” η βαρκα μας η κουρελού η χιλιομπαλωνενη….η σακουλοταισμένη,ομως!!!
    ” μην ξαναρθεις. ” που λεει και το τραγουδι..

  3. Ελεος!Στελιος Κ.

    - Edit

    Απαντήστε

    Υστερογραφο!
    Το παραπανω σχόλιο ειναι ” εμπνευσμενο” απο το ωραιο,μεγαλο κι αληθινο ποίημα του Ιωαννη Πολέμη με τιτλο ” τί ειναι η Πατριδα μας”
    Μαλλον, τί ηταν η Πατριδα μας,πριν τον ερχομό του επιτελικου Τσιρκου!!
    Στο τελος θα απομεινουν ” τα ερειπωμενα αρχαια μνημεια,που η τεχνη εφόρεσε και το καθενα μια δόξα Αθανατη αντιλαλεί”Ιωαννης Πολεμης!
    Μαλλον στο τελος θ’ απομεινει η Ακροπολη κι η Παναγια η Κουμπελίδικη της Καστοριας…Ιερά κι Αγιασμενα απομεινάρια…απομειναρια όρθια σε πεισμα ολων των εκμαυλιστων που μας κυβερνάνε!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.