Ανατροπή στα μέτρα που εισηγούνται οι ειδικοί – Χωρίς όριο οι καθήμενοι στην εστίαση



Μια ακόμη αλλαγή στην εστίαση εισηγούνται οι ειδικοί που συνεδριάζουν για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι περιορισμοί παραμένουν, ωστόσο η Επιτροπή εισηγείται να μην υπάρχει όριο στους καθήμενους στην εστίαση.

Νωρίτερα οι ειδικοί είχαν καταλήξει στην εισήγηση να αυξηθεί το όριο των καθήμενων σε τραπέζι από 6 σε 8, ωστόσο επικράτησε τελικά να μην μπει όριο.

Παραμένει ωστόσο η εισήγηση να συνεχιστεί η απαγόρευση των ορθίων στη διασκέδαση, όπως και το όριο του 10% για τους θεατές στα γήπεδα, ενώ δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα των Αποκριών και των καρναβαλιών.

Πηγή: iefimerida.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Ανατροπή στα μέτρα που εισηγούνται οι ειδικοί – Χωρίς όριο οι καθήμενοι στην εστίαση

  1. 1) Μια Α’ απόσταση από τραπέζι σε τραπέζι
    2) 4-6 άτομα αν τραπέζι
    3) Ράπιντ τεστ 24 ωρών ΟΛΟΙ
    4) Τέλος οι ανοησίες σκαναρισματος λες κι είναι ο κόσμος ζαμπόν, κασέρι ή οποιοδήποτε εμπόρευμα, έτσι κι αλλιώς εμβολιασμένοι ή μη όλοι κολλάνε από ότι είδαμε.
    Και όλα παίρνουν το δρόμο τους…

  2. Καλά όλη Ευρώπη σιγά σιγά επανέρχεται στην καθημερινότητα , εμείς…??? Οι 6 θα γίνουν 8 σε ενα τραπέζι ….!!!! ΕΛΕΩΣ…..

  3. ετσι ετσι ..και μετα το πασχα ολοι μεσα..μεχρι ναρθουν οι τουριστες και απο σεμπτεβριο παλι μεσα,,,μηπως να μπω στην επιτροπη πληρωνει καλα αυτη η θεση:;;….καθε μερα @@@@ το φελεκι σας πεθαινουν 100 ανθρωποι και ενας @@@@@ δε παραιτηθηκε..εχουμε διπλασιους νεκρους σε ΜΕΘ απο ολη την ευρωπη και κανενος δεν ιδρωνει το αυτι….ανθρωποι ειναι ρε οχι αριθμοι ο πατερας η μανα ο αδελφος η αδελφη καποιου,,,πως να δουλευουν τα νοσκομεια ρολοι… αφου βαλαν λουκουματζουδες,,και αεργους πολιτικαντιδες …και κυφηνες…διοικητες..ειχε η αλλη νεκρο παιδι στην κοιλια και τη βαλανε κανει βολτες τα νοσοκομεια ,,μαλλον για να δουν σε ποιο θα καταλληξει(πεθανει)..και ο αλλος βγηκε και το μονο που ειπε δεν εγινε καμια καταγγελια επισημη,,την ηθελε και επισημη…εδω εγινε βουκινο σε ολη την ελλαδα αλλα εδω μουγκα στη στρουγκα..οι ημετεροι των ημετερων και κουκουσων αυτο…ευτηχως που υπαρχουν και μερικοι οπως εκεινος συνταξιουχος ιατρος και σωζουν ζωες γιατι δεν υπαρχει αναισθησιολογος…να ταν μονο αναισθησιολογος θα με πεις…αντε απο δευτερα ολοι για καφε ορθοι ο ενας πανω στον αλλο..και απο παρασκευη βοηθα παναγια να το περασω ελαφρα..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.