Δείτε τις ανακοινώσεις για την λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας



Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που σημειώνονται από τα ξημερώματα στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, κλειστά θα είναι σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ωστόσο, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για να μη δημιουργηθεί κίνδυνος στη μεταφορά των μαθητών, σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές, όπως επίσης και οι Παιδικοί, Βρεφονηπιακοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί και το σύνολο των ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών: Λόγω επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, αύριο Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων (και ο παιδικός σταθμός) δεν θα λειτουργήσουν.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε τις ανακοινώσεις για την λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.