Τα νέα κρούσματα κορονοϊού το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2022:

18.333 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 73 νέοι θάνατοι και 668 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

3 σχόλια στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στη χώρα – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Στις 6 το απόγευμα;ΣτέλιοςΚ

    - Edit

    Απαντήστε

    Καθε μερα,καθε μερα,καθε μερα,εχουμε 100 νεκρους εδω και πολύ καιρο!
    Μητσοτακη αναλγητε και ασυγκινητε,ηθελα να ηξερα τι σχεδιαζεις και τι μελετας εδω και δυο χρονια με την ανικανη και ανθρωποκτόνο επιτροπη σου;
    Τι μετρα λαμβανετε σκαπανείς των χιλιαδων νεκρων ανθρώπων;
    Πότε θα ξυπνήσετε απ τον ληθαργό σας;
    Ποτε θα περιορισετε το θανατικο;θανατικο που εφτασε πιο ψηλα κι απ τον ουρανο;
    Μητσοτάκη ποτιζεις εδω και δυο χρονια με δακρυα τις ψυχες των ανθρωπων,εξ αιτιας σου αποχαιρετουμε παντοτινα χιλιαδες Άωρους ανθρωπους,100 νεκροι καθε μερα,καθε μερα 100 νεκροι και συ στον κοσμο των εμμονών σου ,Εμμονικέ,στον κοσμο των αποτυχημενων πολιτικών ,Αποτυχημενε!
    Δεν εισαι μονο αναλγητος,απαθής και αντιπαθητικος σ ολους εμας που ειμαστε “αθώοι των αιματων “χιλιαδων συνανθρώπων μας,μιάς και δεν σε ψηφίσαμε,εισαι το ίδιο αντιπαθης,αποκρουστικός,φθηνός,ατολμος,ανίκανος πολιτικός και για τους ψηφοφόρους σου!!
    Εισαι η ιδια η πανδημία και εσυ και η επιτροπή των κοιμησμενων της πιο άχρηστης επιτροπής των καταγκιόζηδων λοιμωξιολόγων!
    100 νεκροι,νεκροι 100 καθε μερα,καθε μερα δυο χωρια αφανιζονται απ τον χαρτη της Πατριδας μας,που θα το φθάσεις;τι σκοπο εχεις Αναλγητε,Λαοεχθρέ;
    Τι σκεφτεσαι την ωρα που ακους στις 6 καθε απογευμα” σημερα εχουμε 108 νεκρους;
    Τι συζητατε μετα απο καθε καθημερινο πολεμικο ανακοινωθεν;
    Μικρε και Άφιλε και Πονηρε και Επικινδυνε πολιτικίσκε,στο τελος δε θα μείνει Ελληνας σ αυτη τη χώρα,ούτε για δείγμα,ούτε ενας,μας διελυσες,μας καταστρεψες,μας αφανισες,στο τελος,στο τελος και….και…τα Ραφάλ θα τα πιλοτάρουν ξενοι πιλότοι….
    Μην ξαναβγεις στην τηλεοραση και ξαναμιλησεις για καλυτερες και περισσοτερες δουλειες,εκτος αν εννοείς καλύτερες δουλειες στα Επεκεινα,τοτε που ολοι οι Ελληνες θα εχουμε φωτοστεφανα ή διαβολοστεφανα γύρω απ το κεφάλι μας,ειδικα εσυ και η αναξια επιτοπη σου θα ειστε στεφανωμενοι με τα φωτοστεφανα του Αρχέκακου..τοσοι νεκροί καθε μερα ουτε ο Διαβολος δεν επιθυμεί και αυτος ” λυπαται”,εσεις δε λυπαστε τιποτα,στην κοσμάααρα σας!!
    Και αυριο στις 6 το απόγευμα;

  2. Ρε ξεκολλήστε με τα κρούσματα και το κοβιντ. Ο ιός έχει τελειώσει με εμάς αλλά προφανώς εμείς δεν έχουμε τελειώσει με αυτον.

    Η πανδημία έχει τελειώσει εδώ και 10 μήνες. Φτάνει πια με την καταστροφή. Έχουμενα ζήσουμε και τη ζωή μας και να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά πράγματα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.