Προμήθεια 1500 self tests τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των μαθητών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Δήμο Εορδαίας



O Δήμος Εορδαίας θέλοντας να συμβάλλει στα μέτρα πρόληψης και προστασίας έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού και κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης, προχώρησε σε προμήθεια 1500 self tests τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσε ότι είχε πλήρη επάρκεια.

Κάθε διευθυντής σχολικής μονάδας λοιπόν θα παραλαμβάνει από το Δήμο Εορδαίας τον ακριβή αριθμό self tests που έχει εγγράφως δηλώσει για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν τα δωρεάν που διένειμε το Υπουργείο Υγείας.

Τέλος ο Δήμος Εορδαίας παρακαλεί όλους τους δημότες του να τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα, καθώς επίσης τους κανόνες υγιεινής και τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί από την Πολιτεία, συμβάλλοντας έτσι από πλευράς τους στην προσπάθεια κατά της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

2 σχόλια στο άρθρο “Προμήθεια 1500 self tests τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των μαθητών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Δήμο Εορδαίας

  1. Η Πυθία !!!Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Οι αξιοπιστοι καθηγητες Ιατρικης,Τζανακης και Παυλακης,ειπαν: με το άνοιγμα των σχολείων θα εχουμε ανεξελεγκτα κρουσματα!
    Η Κεραμεως ειπε: με το ανοιγμα των σχολειων θα περιοριστουν τα κρουσματα!
    Ποιος αποφασιζει για την υγεια των ανθρωπων;
    Επιτελους θα μαθουμε σ αυτη τη ζωη η θα το μαθουμε μετα;
    Και αυτη η περιβοητη επιτροπη των ειδικών πως βγάζει τις αποφάσεις;
    Μάλλον μασώντας δάφνες!!
    Τι να πουμνε αλλο;
    Μεχρι τωρα μετράμε ημερησια γενικα κρουσματα,απο χθες μετραμε κρουσματα μαθητων,δασκαλων και καθηγητων!
    Μεχρι σημερα το μεσημερι εχουμε 25.000 κρουσματα μαθητών!!!!
    Σε μονο δυο ημερες!
    Τελικα κ.κεραμεως ,ανοιξες τα σχολεια για περιορισμο κρουσματων η ανοιξες τα σχολεια για να μετρας κρουσματα στην εκπαιδευτικη κοινοτητα;
    Μάλλον ανοιξες τα σχολεια για να μη χάσουν οι μαθητες μαθηματα και για να μην παρατεινουν τις διακοπες των οι καθηγητες…
    Πρεπει ν αγαπας πολυ τους μαθητες των δημοσιων σχολειων και πιο πολυ τους εκπαιδευτικους των δημοσιων σχολειων,μιας και εμαθες γραμματα σε ιδιωτικα σχολεια!!
    Οταν ολα τα κρατη που εχουν αξιοπιστο εκπαοδευτικο συστημα και αξιοπιστο συστημα υγειας φθασουν στην μεταλλαξη Ω,εμεις θα αρχιζουμε παλι απο την Α μεταλλαξη και θα εχουμε κανει και την 24η αναμνηστικη,να ταιριαζει με τα 24 γραμματα του Αλφαβητου!!
    Μηπως ηλθε η ωρα για την αναμνηστικη σου πολιτικη Εξοδο;
    ” οι αναμνησεις ξαναγυριζουνε…και μας θυμιζουνε πόσο πολύ θελουμε να μας βασανιζετε,ειναι στο αίμα μας να αυτοβασανιζόμαστε…
    .κ.κ Παυλακη και Τζανακη,στης κεραμεωςτην Πόρτα οσο θέλετε…..βροντάτε!!
    Και η επιτοπή των λοιμωξιολόγων των ειδικών και δαφνοστεφανωμενων ,απ το πολύ μάσημα,επεσε κατω απ τον τρίποδα,αποκοιμήθηκε

  2. Πεταμένα λεφτά σε άχρηστα τεστ.

    Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι τα κρούσματα δεν έχουν καμμία σημασία. Οι νοσηλείες και οι θάνατοι μετράνε και αυτα πέφτουν συνέχεια.

    Επίσης, τα τεστ βγάζουν λάθος αποτελέσματα. Όλοι το ξέρουν αυτό αλλά οι κυβερνώντες επιμένουν να πεταν χρήματα για να φαίνεται ότι κάτι κάνουν και να νοιώθουν οι πολίτες και καλά ασφαλείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.