Πάνω από 50.000 τα κρούσματα κορονοϊού της Τρίτης 4 Ιανουαρίου στη χώρα – Ξεπέρασαν τα 690 τα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 4 Ιανουαρίου 2022, 50.126 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 61 νέοι θάνατοι και 619 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί:

 

3 σχόλια στο άρθρο “Πάνω από 50.000 τα κρούσματα κορονοϊού της Τρίτης 4 Ιανουαρίου στη χώρα – Ξεπέρασαν τα 690 τα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Μητσοτακη,στο ειπα την ημερα που βγηκες,εσενα δε θα σε ριξει ο Λαός,αλλα καποιος κορωνοιος και εννουσα τη μεταλλαξη σιγμα,τον σαμαρα,που εριξε τον πατερα σου,αλλα εσενα θα σε ριξει η Ο-μικρον,Ο-λος ο λαος αυτη τη στιγμη,περναει εξω απ του Μαξιμου και σε χειροκροτει με ανοιχτες ομως τις παλαμες!!
    Κυβερνας αριθμουςδεν μπορεις να κυβερνήσεις ανθρωπους!

  2. Ελεος( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Τελικα ο κορωνοιος δεν ηλθε για να μας χωρισει απο συγγενεις και φιλους,ηλθε να βαλει μάχαιραν στις οικογενειες,χωριζει οικογενειες!
    Αντε παλι φιλοι Δικηγοροι σας έφεξε!
    Ανοιξτε τα κιταπια του οικογενειακου Δικαιου…η συζυγος απειλει τον συζυγο με διαζυγιο,γιατι ο συζυγος εμβολίασε το ενα τεκνο τους,αλλα η συζυγος ουκ ηβουληθη συνιεναι..και αν ο συζυγος προβει σε εμβολιασμο του δευτερου γεννηματος των,η συζυγος θα καταθεσει αγωγη διαζυγιου κατα του συζυγου…
    Αντε Φούγια,ετοιμασου!!
    Παρε το λάντα σου,το 4 χ4 κι ανηφόριζε κατα Σέρρας μεριά,προσεξε γιατι ο δρομος Θεσνικη- Σερρες ειναι γεματος στροφες!!!
    Καλοι μου φιλοι,οι μερες δεν ειναι για αστεια,αλλα ποιος μπορει να πει ,πως μονο αυτα που γραφω ειναι για αστεια;
    Ο κορωνοιος προκαλει και τραγωδιες και κωμωδιες,εγω θα την πληρωσω;
    Οπου Φ= Κ( για να περασουμε απ την λογοκρισια ανώδυνα!!
    “Ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην αλλα μάχαιραν..’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.