Προσβάσιμες για άτομα με αναπηρία οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης



Προσβάσιμες για άτομα με αναπηρία γίνονται οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης μετά την υπογραφή της σύμβασης «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης». Η υπογραφή έγινε από το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο του έργου, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλη Σημανδράκου.

Το έργο περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες να γίνουν στους χώρους των σχολικών κτηρίων του Δήμου Κοζάνης για την εξασφάλιση της πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία.

Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν – βελτιωθούν οι υφιστάμενες ράμπες και θα διαμορφωθούν χώροι wc για άτομα με αναπηρία στις σχολικές μονάδες:

Νηπιαγωγεία
3ο, 4ο, 6ο, 11ο, 12ο, 16ο, 17ο, 19ο

Δημοτικά
1ο, 2ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο, Μεγδάνη, 12ο, 17ο

Γυμνάσια

2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 8ο

Λύκεια

1ο, 2ο, 3ο, 1ο-4ο ΕΠΑΛ

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 427.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), με τη συμβατική δαπάνη να είναι 304.388,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το πρόγραμμα «Φιλόδημος II» & τη σχολική ΣΑΤΑ.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Προσβάσιμες για άτομα με αναπηρία οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης

  1. Καμαρώνουν για το αυτονόητο!
    Τεταρτοκοσμική Ελλάδα που χωρίζεις τους ανθρώπους σε κατηγορίες και που πληγώνεις πάντα,πάντα,πάντα!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.