Ευχαριστήρια μηνύματα της Διοίκησης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου ΚοζάνηςΤο Προσωπικό και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τα Φαρμακεία “Χαραμή” για τη δωρεά χιλίων (1.000) μασκών FFP2, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου. Καθώς επίσης και ευχετήριων καρτών, τις οποίες έγραψαν οι πελάτες των φαρμακείων για να εμψυχώσουν τους ασθενείς μας στον καθημερινό τους αγώνα.
Ευχόμαστε από καρδιάς καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Η μουσική μπάντα της πόλης μας “ΠΑΝΔΩΡΑ” για άλλη μια φορά ήρθε στο Νοσοκομείο μας και έψαλλαν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς στο προσωπικό. Στη συνέχεια μετέβησαν στο πίσω μέρος του Νοσοκομείου και έψαλλαν τα κάλαντα συγκεκριμένα για τους ασθενείς, κάτι που για άλλη μια φορά δημιούργησε μεγάλη συγκίνηση σε ασθενείς και γιατρούς, οι οποίοι χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν από τα παράθυρα τα μέλη της Πανδώρας.

Ευχόμαστε η χρονιά που έρχεται να φέρει σε όλους υγεία, ηρεμία και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας.

Εκ της Διοικήσεως

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχαριστήρια μηνύματα της Διοίκησης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

  1. Στον κόσμο που σας στηρίζει εδώ και χρόνια δώστε της μάσκες όχι σε αυτούς στο δημόσιο έχουν χρηματοδοτηθεί με εκατομμύρια δεν έχουν ανάγκη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.