Συνεχίζεται η δράση «Τα Χριστουγεννιάτικα Καπέλα της Κοζάνης»Τι είδαμε και ακούσαμε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ήρθαν τα παιδιά να ακούσουν τα παραμύθια των Χριστουγέννων. Και ήταν μεγάλη η χαρά τους, όταν ένιωσαν ότι κανείς δεν θα τους στερήσει τη φαντασία και το όνειρο, που τόσο καλά τα παραμύθια χαρίζουν.

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ήρθαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου να γεμίσουν το χώρο με τις υπέροχες μελωδίες τους. Και ήρθαν πολλοί για να τους καμαρώσουν, που ακόμα κι όταν χρειάστηκε να σταθούν στον εξωτερικό χώρο και να τους ακούνε από τις ανοιχτές πόρτες, ήξεραν ότι καμία δυσκολία λόγω των αυστηρών μέτρων που τηρούνται, δεν θα τους πάρει το χαμόγελο. Ευχαριστούμε, που με τόση θέρμη αγκαλιάσατε και την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων και τηρήσατε τις οδηγίες μας για να μην προκαλέσουμε προβλήματα συνωστισμού και ασφάλειας.

Παρόντες και οι ευγενικοί χορηγοί, με τα κεράσματά τους: Μ. Μπαγκατζούνης & Υιοί ΑΕΒΕ, Κακλίδης Bakery, Τσίπουρο Έντεκα, Οινοποιείο Μπελίδη.

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

Σας περιμένουμε στο Αρχοντικό Λασσάνη στις 5μμ

Το ΚΕΘΕΑ γνωρίζεται με το κοινό και παίζει με τα παιδιά, που τα υποδέχεται ο Άγιος Βασίλης, κάνουν face-painting και άλλες δράσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.