Σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής από το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας – Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.ΚοζάνηςΟι εκπαιδευτικοί και θεραπευτές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» που λειτουργεί υπό την ευθύνη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.Κοζάνης, παρακολούθησαν σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής (B.L.S) από τους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας στον Άργιλο της Κοζάνης.

Ειδικότερα, οι εκπαιδευτικοί και θεραπευτές εκπαιδεύτηκαν σε θέματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Οι εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ αφιέρωσαν την εκπαίδευση στους δύο συνάδελφους τους που τέτοιες μέρες, πριν 9 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στην Κρήτη. Δύο άνθρωποι που καθημερινά έδιναν την ψυχή τους για το ΕΚΑΒ.

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας για την εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Παρέσσα Τουρλακίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.