Συμμετοχή του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Δυτικής Μακεδονίας σε τηλεδιάσκεψη του Επιμελητηρίου Αθηνών για τις νέες ψηφιακές Υπηρεσίες του Gov.gr που αλλάζουν το τοπίο στον Κλάδο των Εκπαιδευτών ΟδήγησηςΤο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώσε τηλεδιάσκεψη στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 17:00, με θέμα «Οι νέες ψηφιακές Υπηρεσίες του Gov.gr που αλλάζουν το τοπίο στον Κλάδο των Εκπαιδευτών Οδήγησης» με καλεσμένους τον κ. Παπαδόπουλο Μιχάλη, Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, αρμόδιο για Θέματα Μεταφορών, Γεωργαντά Γεώργιο, Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών και Πατούλη Γεώργιο, Περιφερειάρχη Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της Τηλεδιάσκεψης παρουσιάστηκαν στους επαγγελματίες του Κλάδου των Εκπαιδευτών Οδήγησης από τον κ. Παναγόπουλο Θανάση, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ψηφιακής Στρατηγικής του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Gov.gr που τους αφορούν άμεσα και έμμεσα με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή τους. Ταυτόχρονα η Πολιτική ηγεσία είχε την δυνατότητα να ακούσει τυχόν παρατηρήσεις για βελτιώσεις των Υπηρεσιών αυτών από τους εκπροσώπους του Κλάδου. Επίσης θα συζητήθηκαν και θέματα του Υπουργείου Μεταφορών που αφορούν στον Κλάδο των Εκπαιδευτών Οδήγησης.

Το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδήγησης Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με τον πρόεδρο(Λιούφη Κώνσταντίνο) αλλά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Ιωάννη Παπαλάμπρου(Καστοριά) και Σταθόπουλο Κωνσταντίνο(Κοζάνη).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.