Άνοιξε το 1ο κατάστημα Γρηγόρης στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Ο Γρηγόρης συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία στη Βόρεια Ελλάδα και ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στην Κοζάνη. Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην οδό 11ης Οκτωβρίου 49, το νέο κατάστημα Γρηγόρης, με εορταστικό στολισμό και διάθεση, υποδέχεται τους καταναλωτές προσφέροντάς τους μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ και φαγητού & μία ζεστή φιλοξενία από καρδιάς. 

Εκλεκτά χαρμάνια καφέ, πρωτότυπα ροφήματα, φρεσκοστυμμένοι χυμοί και μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές πίτες, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, ευφάνταστες σαλάτες, λαχταριστά γλυκίσματα & προϊόντα για όσους ακολουθούν ειδική διατροφή, όπως wellbeing, vegan, protein κ.α. είναι διαθέσιμα στο νέο κατάστημα Γρηγόρης. Ταυτόχρονα, αυτές τις μέρες των γιορτών, στο κατάστημα του Γρηγόρη μπορούμε να απολαύσουμε τα σούπερ λαχταριστά, Χριστουγεννιάτικα προϊόντα του! Τη ζεστή σοκολάτα Red Velvet και τα xmas bites μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Με πάνω από 360 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γρηγόρης  έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, οι οποίοι τον επισκέπτονται καθημερινά για να απολαύσουν τα εκλεκτά του προϊόντα.

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους! 

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

 

 

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  

Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.