Τρεις φορές θα τελεστεί η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης



Παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενορίτες μας, που επιθυμούν να εκκλησιασθούν τη μεγάλη ημέρα των Χριστουγέννων και να κοινωνήσουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τον κίνδυνο του συνωστισμού, θα τελέσουμε τρεις φορές τη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου:
Ιερά Αγρυπνία: 9:00 μ.μ. – 12:30 μετά τα μεσάνυκτα

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου:
Α΄ Θεία Λειτουργία: 5:00 π.μ. – 8:15 π.μ.
Β΄ Θεία Λειτουργία: 9:00 π.μ. – 10:15 π.μ.

Η ενορία δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή στον πανηγυρικό εκκλησιασμό της μεγάλης Εορτής, με το σύνθημα «Όλοι να γιορτάσουμε Χριστούγεννα. Όλοι να συμμετάσχουμε στη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία!». Ας παραμερίσουμε, έστω για λίγο, τα μικρά που ενδεχομένως μας διχάζουν και ας επικεντρωθούμε στα μεγάλα που μας ενώνουν: την πίστη και τη λατρεία μας προς τον νεογέννητο Χριστό!

Εκ του Ιερού Ναού


Εξαιτίας της κακής επιδημιολογικής κατάστασης λόγω του Κορωνοϊού σύμφωνα και με το Φ.Ε.Κ Β΄5973/20-12-2021 ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. ΠΑΥΛΟΣ δεν θα δεχθεί ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.