Το Βραβείο καλύτερου μαθητικού περιοδικού απέσπασε το περιοδικό του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης «Όνειρο Ψυχών»Με χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι το μαθητικό περιοδικό ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ απέσπασε το Βραβείο καλύτερου μαθητικού περιοδικού, που αθλοθέτησε η Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά προς τιμήν της Αγγελικής Βαρελά. Η επιτροπή των βραβείων σημείωσε ότι πρόκειται για ένα περιοδικό με προσεγμένη καλαίσθητη έκδοση, όπου τα ενημερωτικά και λογοτεχνικά κείμενα των μαθητών, οι φωτογραφίες και τα εικαστικά τους έργα προκαλούν ενδιαφέρον και συναρπάζουν τον αναγνώστη. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα του περιοδικού, που αποτελείται από εξήντα μαθητές και μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης και τους φιλολόγους Άννα Ελευθεριάδου και Γιώργο Δελιόπουλο, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον διευθυντή και τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου, που αγκάλιασαν και στήριξαν τη συγκεκριμένη προσπάθεια, καθώς και τις εκδόσεις ΚΑΠΑ εκδοτική για το άρτιο τυπογραφικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να διαβάσετε τα τεύχη μας και ψηφιακά, πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους: https://online.fliphtml5.com/ihsth/wlzg/ , https://online.fliphtml5.com/oeubs/xyrg/ . Μπορείτε να μας αναζητήσετε και στο κανάλι μας στο YouTube, με τίτλο ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, όπου θα βρείτε βίντεο με τις μαθητικές δράσεις.

Τα ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ είναι ένα ταξίδι για όλους μας και συνεχίζεται…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.