Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης



Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2021, 6.667 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, 71 νέοι θάνατοι και 655 διασωληνωμένοι.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση):

 

2 σχόλια στο άρθρο “Τα νέα κρούσματα κορονοϊού την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου – Πόσα κρούσματα καταγράφονται στην Π.Ε. Κοζάνης

  1. Ο κοσμος καιγεται και πειναει με την πανδημια του κορωνοιου και την πανδημια του μητσοτακη του πορφυρογεννητου και ο ανιψιος του πορφυρογεννητου,ο ανεπαγγελτος ως πορφυρογεννητος και αυτος,ο μπακακογιαννης εδωσε 210.000 ευρω σε εναν τραγουδιστη για 17 λεπτα σε χριστουγεννιατικη εκδηλωση!!
    Δυο πορφυρογεννητοι,δυο ανεπαγγελτοι,κυβερνουν την Ελλαδα,ο ενας την Ελλαδα και ο αλλος την Αθηνα!!
    Ποσο μυαλο πρεπει να εχουν ολοι αυτοι που τους ψηφιζουν!!!!!
    Υποταγμενη κοινωνια,καλυτερα υποταγμενοι στους τουρκους,παρα στους πορφυρογεννητους,οπως θα ελεγε και ενας Στρατηγος του ’21!!
    Οι πορφυρογεννητοι δε δουλευουνε ποτέ,δουλευουν το πόπολο!!
    Οι φτωχοι δε γιορταζουνε ποτέ…αλλα πολλοι απ αυτους ψηφιζουν …..πορφυρογεννητους….

  2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΩΝ.
    ΟΣΟΙ ΔΕ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΞΙΑ ΧΡΥΣΟΥΝ ΩΡΟΛΟΙΟΝ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΙ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.