Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας και του διχασμού στην κεντρική πλατεία Κοζάνης με ομιλητή τον π. Στυλιανό ΚαρπαθίουΣυγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας και του διχασμού στην κεντρική πλατεία Κοζάνης με ομιλητή τον π. Στυλιανό Καρπαθίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω αφίσα:

10 σχόλια στο άρθρο “Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας και του διχασμού στην κεντρική πλατεία Κοζάνης με ομιλητή τον π. Στυλιανό Καρπαθίου

 1. Η υποχρέωση εμβολιασμού οφείλει να επιβάλλεται πάντα με σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο καταναγκαστικός εμβολιασμός δεν είναι ποτέ αποδεκτός, προειδοποίησε σήμερα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του Ανθρώπου.

 2. Είναι ανάγκη να καταλάβουμε ότι ο αληθινός εχθρός μας δεν είναι ο συνάνθρωπος που ζητά το αυτεξούσιο στο σώμα του (ένα αυτεξούσιο που δεν περιορίζεται στον αριθμό σκουλαρικιών, τατουάζ, και αυξομείωσης βάρους όπως ευθαρσώς δήλωσε Έλληνας δημοσιογράφος πρόσφατα…).
  Τώρα, άλλωστε, φταίει ο γείτονάς μας που έχασε τη δουλειά του γιατί αρνήθηκε να βάλει στο σώμα του ένα σκεύασμα αμφιβόλου για αυτόν προέλευσης. Φταίει ο απλός συνάνθρωπος που φοβάται γιατί απλά είναι ηλίθιος, και αν δεν καταλαβαίνει με το καλό, θα καταλάβει με το άγριο. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον συνάνθρωπο που έχει αντίθετη από εμάς άποψη με μια τέλεια έλλειψη σεβασμού, με κοινωνική απαξίωση και εχθρότητα, με εκφράσεις πεζοδρομίου.
  Αληθινός εχθρός είναι ο κακόβουλος άνθρωπος που χρηματίζεται από μία πολιτική συμμορία για να προπαγανδίσει και να σπείρει σαν φωτιά το μίσος σε μια κοινωνία ήδη ταπεινωμένη και κουρασμένη, αλλά που ακόμα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
  Η Ιουλία Καζάνα-McCarthy είναι Δρ. Κοινωνιολογίας Zougla .gr 18-12-21

 3. «Αυτό που συμβαίνει είναι μία επάνοδος του ναζισμού. Όπως και τότε, οι γιατροί συνεργάστηκαν με την κρατική εξουσία. Αυτό το μείγμα είναι κόλαση» ΔΕΚ 2021
  Κωνσταντίνος Βαθιώτης. πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.