Χριστουγεννιάτικος στολισμός του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ΑιανήςΣτο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων δράσεων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης υποδεχθήκαμε σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής την Α΄ και Γ΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αιανής. Οι μαθητές στόλισαν τα δέντρα της αυλής του μουσείου με χριστουγεννιάτικα στολίδια που κατασκεύασαν μόνοι τους, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Στόχος της εκδήλωσης, που επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση, είναι να παρακινήσει μαθητές μικρής ηλικίας από την τοπική κοινωνία της Αιανής να εντάξουν με τρόπο ουσιαστικό το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής στην καθημερινότητα της σχολικής πράξης, ενθαρρύνοντας εμπράκτως τη φαντασία των μαθητών και αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αιανής, Βασίλειο Φλώρο, τους εκπαιδευτικούς των δύο τάξεων και ιδιαίτερα τους μαθητές που για άλλη μια χρονιά αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο και αγάπη για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής!

Το Προσωπικό και η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Κοζάνης, Αρετή Χονδρογιάννη-Μετόκη, εύχονται σε όλους υγεία και αγάπη!
Καλές γιορτές!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.