Δράσεις του Γυμνασίου της Λευκοπηγής στο πνεύμα των Χριστουγέννων



Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος των Καθηγητών και οι μαθητές του Γυμνασίου Λευκοπηγής Κοζάνης, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων που διοργανώθηκαν για την καλλιέργεια της έμπρακτης αλληλεγγύης και της διάθεσης για προσφορά, ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκληση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για την αποστολή ζωγραφικών έργων, που θα εκφράζουν το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων και θα κοσμήσουν την πτέρυγα ασθενών με COVID-19 του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, προκειμένου να ανακουφίσουν τον πόνο των συνανθρώπων μας στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνούν .

Επίσης, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, το μαθητικό δυναμικό του σχολείου αλλά και οι εκπαιδευτικοί, δείχνοντας την αμέριστη αγάπη και συμπαράστασή τους στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για νοικοκυριά που τα έχουν ανάγκη.

Η Διευθύντρια, οι διδάσκοντες και το σύνολο των μαθητών και μαθητριών του Γυμνάσιου Λευκοπηγής εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και αγάπη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.