Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης για το πρόβλημα της ραγδαίας αύξησης των αγριόχοιρων



Σε συνέχεια της προσπάθειας επίλυσης του προβλήματος της αύξησης του πληθυσμού των αγριόχοιρων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρου Χατζηζήση με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης – ΚΟΜΑΘ.

Με τους Πολυχρόνη Ιωάννη (πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου), Σκορδά Κυριάκο (Γενικό Διευθυντή), Γιάννη Ισαάκ(Επιστημονικό συνεργάτη), Τσιώρα Ευάγγελο (Εκπρόσωπο κυνηγητικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας), συζητήθηκε και επιβεβαιώθηκε η διάθεση και η δυνατότητα της ΚΟΜΑΘ να συνεισφέρει στην επίλυση του προβλήματος, αφού όμως προηγηθεί η διεύρυνση του σχετικού νομικού πλαισίου.

Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη ομοίως επιβεβαιώθηκε η συνέχεια της προσπάθειας και η αρωγή της Περιφέρειας για την απομοίωση του πληθυσμού των αγριόχοιρων από την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης για το πρόβλημα της ραγδαίας αύξησης των αγριόχοιρων

  1. Όργουελ Τζώρτζ ή στελιος!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Σας αδειασαν τις περιφερειές σας ,Δυτικη Μακεδονια και Θρακη,γινατε οι πιο φτωχες περιοχες της Ελλαδος και αντι να σας φταινε αυτοι που σας ξεκαναν οικονομικα,κοινωνικα και δημογραφικα,ξεσπατε στα αγριογούρουνα,τα αγριογουρουνα,οι λυκοι και τα λιοντάρια που ερχονται απο πίσω ψαχνουν να βρουν ερημιες για να ζήσουν!
    Για τις πολιτικες ύαινες που σας ήπιαν το αίμα σε Δυτικη Μακεδονια και Θράκη,τσιμουδιά,σούζα,γατακια!!!
    Αρχιστε τωρα με τις επαναληπτικες καραμπινες.να χτυπατε τα άλλα αγριογουρούνια ,τα μονα που δεν φταινε που γεννηθηκαν άγρια σε μια κοινωνια με αγίους πολιτικούς,που σας διέλυσαν!!!
    Να το παρετε χαμπαρι ολοι σας οι αγανακτισμενοι για το μεγαλο και άλυτο προβλημα σας,για το οποιο υευθυνοι ειναι οι άνθρωποι και οχι τα ζώα,εκει που κ α π ο τ ε υπηρχαν κοινωνιες ανθρώπων,σε λιγο θα υπάρξουν Φαρμες των Ζώων!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.