Επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Μηχανικοί και Management: Οργάνωση, Διοίκηση και Λήψη Αποφάσεων, Εργαλεία και Μέθοδοι»Το περιβάλλον που δραστηριοποιούνται και λειτουργούν οι οργανισμοί-επιχειρήσεις διακρίνεται για την ταχύτητα των αλλαγών και την πολυπλοκότητα του. Τα στελέχη αυτών, απαιτείται να αντιλαμβάνονται, να προσαρμόζονται, να αξιοποιούν τις ευκαιρίες και να αποφεύγουν τις απειλές και τους κινδύνους.

Το πρόγραμμα με τίτλο «Μηχανικοί και Management: Οργάνωση, Διοίκηση και Λήψη Αποφάσεων, Εργαλεία και Μέθοδοι», που προσφέρεται από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αποσκοπεί στην παροχή γνώσεων, στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των μηχανικών και των στελεχών που ασχολούνται με τη διοίκηση, τη λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση έργων.

Το πρόγραμμα, διάρκειας 140 ωρών (7 εβδομάδων), διαρθρώνεται σε 6 ενότητες : (i) Διοίκηση, Οργάνωση και Λήψη Αποφάσεων,  (ii) Επικοινωνία, Ηγεσία, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Αλλαγές και Συγκρούσεις, (iii) Στρατηγική Διοίκηση, (iv) Διοίκηση Έργων, (v) Χρονική Αξία Χρήματος, Δείκτες και Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων και (vi) Ποιότητα, Διαδικασίες, Τεχνολογία και Επιχειρηματικότητα.

  • Αιτήσεις: έως 17 Ιαν 2022
  • Διάρκεια:  17.01 – 06.03.2022
  • Τρόπος Διεξαγωγής: Εξ αποστάσεως.

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων/υποψήφιων. Η σειρά κατάταξης και η αντίστοιχη προτεραιότητα πραγματοποιείται με βάση την ημερομηνία εγγραφής καταβάλλοντας το αντίστοιχο τέλος παρακολούθησης.

  • Επικοινωνία: eng-mng@uowm.gr 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.