Υπογραφή σύμβασης του έργου «Συντήρηση – Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δήμων Σερβίων και Βελβεντού»Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση- Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Δήμων Σερβίων και Βελβεντού», υπέγραψε σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και εργασίες καθαρισμού τάφρων σε τμήματα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, στην περιοχή των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.346.000,00 €, με χρηματοδότηση από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα συντήρησης και αναβάθμισης των οδικών της υποδομών, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας όλων των πολιτών που διέρχονται από το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό της δίκτυο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.