Έβγαλε γριβάδι 24,3 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου



Κυπρίνος (Γριβάδι) 24 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου

Του Απιδόπουλου Πέτρου από την Πτολεμαΐδα:

Με αυτό το υποβρύχιο των 24.3 κιλών κατέρριψα το ατομικό μου ρεκόρ μετά από 2.5 χρόνια!

Το συγκεκριμένο αποτελεί πιθανότατα και ρεκόρ λίμνης Πολυφύτου.

Τα συναισθήματα πολλά αλλά αυτά που επικρατούν είναι χαρά και δικαίωση.

Δικαίωση ενός αγώνα υπομονής και επιμονής, ψάχνοντας ψάρια ‘τρόπαια’ σε διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδας ανεξαρτήτως καιρού, μήνα, ημέρας, υποχρεώσεων, χρημάτων, παρέας κλπ.

Χαρά που υπάρχουν ακόμα τέτοια κήτη στις εξαιρετικά ταλαιπωρημένες λίμνες μας και κατάφερα να πιάσω ένα σαν κι αυτό, να το βγάλω στην στεριά, να το σηκώσω στα χέρια μου και να φωτογραφηθώ μαζί του!

Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την στήριξη και την πίστη τους σε μένα και κυρίως την σύζυγό μου Γιάννα για την ανεξάντλητη υπομονή και κατανόηση που δείχνει τόσα χρόνια ώστε να κάνω το αγαπημένο μου χόμπι, το Carp Fishing.

16 σχόλια στο άρθρο “Έβγαλε γριβάδι 24,3 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου

  1. Αντε και το τερας του Λοχ Νες τωρα!
    Θα γιορταζεις και την 1 Απριλιου,την ημερα που οι αλλοι κυνηγοι και ψαραδες λενε ψεματα!!
    Προσεξε μην πεσεις σε κανενα κητος,σαν αυτο του Ιωνα και σε κρυβει δυο τρεις μερες και φαει η πολιτικη προστασια ολον τον κοσμο να σε βρει!!

  2. Συγχαρητήρια ,εύχομαι και μεγαλύτερα ψάρια ,έτσι η υπομονή ,και επιμονή κερδίζουν !!!! Καλές γιορτες

  3. Ιωνάς ο τριήμερος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ευχαριστω,ευχαριστω,λες κι επιασε το ασκερι του Αλη Πασα με τ αλογα μαζι!!!
    Σαν Δεσποτικη χειροτονια!
    Ψαρας ειναι αυτος που πιανει ψαρια που βρισκονται γυρω και κατω απ την βαρκα και οχι αυτος που πεφτουν τα κήτη πανω στη βαρκα και σπαζουν απο μονα τα μουτρα τους,τον ελεφαντα καποιοι παλικαραδες τον σκοτωνουν,λες και θελει ικανοτητα και καλο σημαδι να τον σκοτωσεις!!
    Σιγα το κατορθωμα!!

    1. Την είπες την κακία σου δεν βρήκες ένα καλό λόγο να πεις πόσο μίζερος και αμόρφωτος άνθρωπος είσαι

  4. Γεια σου φιλε ωραια φωτο,,,,πολλη καλη δουλεια..Εχω μια απορια μια σακουλα με ψωνια 24 κιλων χρειαζονται χερια και δαχτυλα για να την κρατησεις το ψαρι πως το κρατας τηλεπαθητικα γιατι δαχτυλα δεν βλεπω.Καλα ψαρεματα και Καλες Γιορτες με Υγεια !!!!!!!!

  5. Γεια σου φιλε ωραια φωτο και πολλη καλη δουλιεα….Εχω μια απορια μια σακουλα με ψωνια 24 κιλων χρειαζονται χερια και δαχτυλα για να την κρατησεις το ψαρι πως το κρατας με τηλεπαθεια γιατι δαχτυλα δεν βλεπω..Καλα ψαρεματα Καλες Γιορτες με Υγεια…..!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.