Πληρώνουν η ΑΕΚ και η παρέα του Μπακασέτα



Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, σπουδαίες αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη. Στήριξη και στα «Ελληνόπουλα» της Τραμπζονσπόρ.

Εδώ θα βρεις όλα τα νομιμα καζινο live!

  1. Αντάλιασπορ – Τραμπζονσπόρ (18:00)

Υπάρχει μία ομάδα στην Τουρκία που τα… σπάει! Το όνομα αυτής Τραμπζονσπόρ. Με 12-3-0 η «θύελλα», παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα και είναι αυτή που «φωτογραφίζεται» ως φαβορί για τον τίτλο. Με 6-3-0 στα 9 τελευταία ματς κόντρα στην Αντάλιασπορ, μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί της. Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές απουσίες (πέρα από 2-3 σε μόνιμη βάση), οπότε περιμένουμε να εκμεταλλευτεί τα κενά των γηπεδούχων και να τους βάλει δύσκολα.

➥ Πάμε με την παρέα του Μπακασέτα, με το διπλό να βρίσκεται στο αξιοπρόσεκτο 2.10.

  1. Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (19:30)

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έκανε το καθήκον της στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κέρδισε 1-0 και διατήρησε τη διαφορά των 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Χωρίς τον βασικό πορτιέρε Στάνκοβιτς, αλλά και τους Ανσαριφάρντ, Λιβάι Γκαρσία. Ο Αστέρας προέρχεται από ήττα στην έδρα του Άρη. Μέτρια η παρουσία του έως τώρα στην κατηγορία. Τουλάχιστον εντός βγάζει πιο μαχητικό πρόσωπο.

➥ Γεμίζει περισσότερο το μάτι η ΑΕΚ και αξίζει να την τιμήσουμε στο 2.09.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.