«Το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης»: Δράση της Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης



Η Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης συμμετέχοντας στην προσπάθεια ορατότητας των ΑΜΕΑ στην πόλη της Κοζάνης και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα ΟΛΩΝ να συμμετέχουν στους πολιτιστικούς θεσμούς, διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και τον σύλλογο «Ηλιαχτίδα» την δράση με τίτλο «Το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης».

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου κοσμούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης με στολίδια ζωγραφισμένα από άξιους καλλιτέχνες της «Ηλιαχτίδας».

Το δέντρο θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του μουσείου ώστε να έχει την δυνατότητα το κοινό να το θαυμάσει οποιαδήποτε στιγμή!

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η συνεργασία μας με τους παραπάνω φορείς , η προσφορά των οποίων είναι αξιέπαινη και παγκοίνως αναγνωρίσιμη.

Ως Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την ανταπόκριση και τη βοήθεια στην Χριστουγεννιάτικη δράση την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης, Δρ. Αρετή Χονδρογιάννη- Μετόκη για την αποδοχή και την υποστήριξη στην υλοποίηση της πρότασής μας και τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου «Ηλιαχτίδα» κύριο Σάκη Λότσιο για την συμμετοχή στην παραπάνω δράση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.