«Γιατί στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου» – Με αφορμή την επίσκεψή του στην ΚοζάνηΗ 5η Δεκεμβρίου είναι η πρώτη Κυριακή των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη Νέου Προέδρου. Η εκλογή Αρχηγού από την βάση είναι μια βαθειά δημοκρατική διαδικασία που εισήγαγε πρώτος ο Γιώργος Παπανδρέου το 2004.

Άλλα κόμματα, αφού χλεύασαν την διαδικασία, ακολούθησαν πολλά χρόνια αργότερα.

Η ανάδειξη ηγεσίας, πραγματοποιείται σε ιδιαίτερες συνθήκες για την παράταξή μας μετά τον αδόκητο χαμό της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά. Νέες υποψηφιότητες εμφανίστηκαν. Σε αυτή τη συγκυρία ο Γιώργος Παπανδρέου σας ζητά να συμμετέχετε για να κάνουμε μαζί και πάλι μεγάλη τη Δημοκρατική Παράταξη.

Το Σάββατο 27 Νοέμβρη έρχεται στην Δυτική Μακεδονία και στις 8 το βράδυ θα συνομιλήσει με τους πολίτες στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη, για το μέλλον του τόπου, της παράταξης και της χώρας.

Καλούμε τους πολίτες της περιοχής μας να παραβρεθούν να συνομιλήσουν και να καταθέσουν τα ερωτήματα, τις απόψεις και τις θέσεις τους τα οποία αφορούν τη Δυτική Μακεδονία αλλά και την Χώρα μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.