Κακοκαιρία διαρκείας αυτή την εβδομάδα στη χώρα – Που και πότε θα χτυπήσει



Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες με την κακοκαιρία να συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού απο την ΕΜΥ. Παράλληλα η ΕΜΥ στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού σημειώνει ότι έρχεται και δεύτερο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή.

Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα (22-11-2021) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

1. Σήμερα Δευτέρα (22-11-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο.

2. Αύριο Τρίτη (23-11-2021) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στις προαναφερθείσες περιοχές και θα επεκταθούν, από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν, αλλά θα επηρεάσουν πρόσκαιρα την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς τη νύχτα την Αττική.

3. Την Τετάρτη (24-11-2021) τα έντονα φαινόμενα του καιρού θα συνεχιστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

4. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση την Παρασκευή (26-11-2021).

Από το newsbomb.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κακοκαιρία διαρκείας αυτή την εβδομάδα στη χώρα – Που και πότε θα χτυπήσει

  1. Α.Παύλος( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Ειναι δυνατον να μη διαταραχθει η Φυση και να μην εχουμε κακοκαιρια;
    αφου ερχεται στην Κοζανη,το αλλο πολιτικο ακραιο φαινομενο;
    Μαλλον το Σαββατο θα ξυπνησουμε με ενα γόνα χιονι,ετσι λεγαν παλια,το χιόνι εφτασε ενα γόνα,ως το γόνατο!!
    Καντε το κουμαντο σας,ψωνιστε τα απαραιτητα και….θα εκτονωθει η κακοκαιρια!
    Η Φυση εδω και δισεκατομμυρια χρονια επιτελει με ακριβεια και ” τίμια” το εργο της,τα ακραια φαινονενα της υπηρχαν και θα υπαρχουν..
    Το άλλο ακραιο πολιτικο φαινομενο που μας ερχεται δεν εχει μπέσα,δεν εχει ενσυναίσθηση,ως πορφυρογεννητος και αμετοχος της κοινωνιας και των προβληματων της,χτυπαει και σαρώνει και γκρεμιζει και πλημμυριζει και καίει όνειρα,ελπιδες του τοπου!!
    Ωχριούν τα ακραία καιρικα φαινόμενα της Φύσεως,μπροστα στα πολιτικα ακραία φαινομενα που προκαλει στο περασμα του ο μωυσης που κληρονομικώ πορφυρογέννητω δικαίω,ανοιγει και κλείνει τα νερά της ερυθρας θάλασσας- κοινωνιας,όποτε θελει,όπως θέλει,όπου θελει( βλέπε Κοζανη και ψυχρες μερες και χρονια που ερχονται) πότε πλημμυρίζοντας και πότε αποξηραίνοντας την κοινωνια,την Ελλάδα!!
    Ολοι στην υποδοχή του,κόντρα στους καιρους η στα ακραία φαινόμενα..του…του.καιρού..
    Τελικά ουτε τη Φύση αφηνει να επιτελεσει το εργο της …
    Επαθε κι αυτη πατακρουση..και ενω σημερα εχουμε μια ηλιολουστη ημερα,την Παρασκευη θα εχουμε τον προπομπό της εσαεί για την περιοχη….β α ρ υ χ ε ι μ ω ν ι α ς!!
    Διαβάς ες Δυτικήν Μακεδονίαν βοήθησον ημάς η σβέσον ημάς;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.