Υπογραφή σύμβασης του έργου συντήρησης – βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου ΒοΐουΤη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στην περιοχή του Δήμου Βοίου», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.

Το έργο αφορά στη βελτίωση του υφιστάμενου Επαρχιακού Οδικού δικτύου και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, διανοίξεων και καθαρισμών τριγωνικών τάφρων, αντικαταστάσεις στηθαίων ασφαλείας και βελτιώσεις κατακόρυφων και οριζόντιων σημάνσεων της οδού.

Η σύμβαση προβλέπει σημειακές παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο εντός των ορίων του Δ. Βοίου, αρμοδιότητας της Π.Ε. Κοζάνης και χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται στο 627.688,35€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η Π.Δ.Μ, τηρεί τη δέσμευσή της για υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν τις οδικές μεταφορές, θα μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.