Συνεχίζονται οι δωρεές σε Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο Νοσοκομείο – Ευχαριστήριο της διοίκησης και του προσωπικού των 2 νοσοκομείωνΤο Προσωπικό και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ευχαριστεί θερμά:

την κα Δημητράκη Δέσποινα για τη δωρεά 30 βιβλίων στην Παιδιατρική Κλινική

τον κ. Βουτυρή Αλέξανδρο (RESTO BAR) για την παροχή έκπτωσης σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου

τον Οργανισμό Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης για τη δωρεά 2000τεμ κιχιών

τον κ. Ποζουκίδη Χριστόφορο για τη δωρεά ενός ψυγείου στο γραφείο των ιατρών της Π/Θ κλινικής και μιας καφετιέρας στη Μ/Γ κλινική, στη μνήμη της μητέρας του

τους ιατρούς κ.κ Μιχαήλ Δουλγεράκη, Κων/νο Στόκκο και Ιωάννη Πατέρα για τη δωρεά εικόνας των Τριών Ταξιαρχών στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας

για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν, σε θέματα υγείας των συμπολιτών μας, προσφέροντας υλικά ή αναλώσιμα στο νοσοκομείο μας για την καλυτέρευση της ποιότητας των υπηρεσιών του προς τους συνανθρώπους μας.

Εκ της Διοικήσεως


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» ευχαριστεί θερμά την εταιρία τηλεπικοινωνιών NOVA, μέσω του αντιπροσώπου της στην Πτολεμαΐδα κ. Βασιλακάκη Σταύρου (Κατάστημα Nova Πτολεμαΐδας), για την ευγενική και ουσιαστική χειρονομία τους, να προσφέρουν συνολικά δώδεκα (12) φορητούς υπολογιστές τύπου tablet τελευταίας τεχνολογίας. Τα tablets θα χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών του νοσοκομείου με στόχο την εξασφάλιση ταχύτερης και ποιοτικότερης παροχής φροντίδας υγείας προς τους ασθενείς.  

Μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία όπως αυτήν που βιώνουμε η δωρεά αυτή είναι σημαντική και συνάμα αξιέπαινη διότι επιδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία και την διάθεση σας για κοινωνική αλληλεγγύη.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ 
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.