Κεφάλαιο Α και Κεφάλαιο Β στο στοίχημα



Eδώ και λίγες ημέρες στο BetMarket.gr –που μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού -προσθέσαμε τη φόρμα των tipsters, κάτω από κάθε στήλη. Ο λόγος είναι γιατί κάθε παίκτης του στοιχήματος έχει τις καλές και κακές περιόδους του. Ισχύει για όλους και οφείλετε σε διάφορους λόγους.

Ενας βασικός είναι πως η σεζόν έχει… αυξομειώσεις στην ένταση. Μια περίοδος με συνεχόμενα παιχνίδια, άλλη με πιο αραιά αλλά και διακοπές για Εθνικές ομάδες και Κύπελλα. Το καλεντάρι μπερδεύεται και πρέπει να ανακατέψεις τον αφρό που βγαίνει στην επιφάνεια για να βρεις τις αξίες στις στοιχηματικές αγορές.

Τη φετινή σεζόν η στήλη που διαβάζετε έχει συνολικά καλά αποτελέσματα, η τελευταία εβδομάδα όμως ήταν ίσως από τις χειρότερες μέχρι τώρα στο 2021/2022. Βραζιλίες και Εθνικές ομάδες έφεραν σερί από κόκκινα, για αυτό και πήρα ένα ρεπό την Κυριακή, μένοντας αμέτοχος. Είναι σημαντικό, πέραν της αναγνώρισης του πότε είσαι σε κακή περίοδο να ξέρεις και να τη διαχειρίζεσαι.

Οι περισσότεροι χαμένοι παίκτες του στοιχήματος δεν χάνουν εξαιτίας της κακής προβλεπτικής τους ικανότητες, αλλά εξαιτίας της λανθασμένης διαχείρισης των χρημάτων και των επιλογών τους.

Το παραπάνω θα έπρεπε να είναι το νούμερο 1 μάθημα για όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον κόσμο του στοιχήματος.

Κεφάλαιο Α: πως χειρίζομαι τις στοιχηματικές μου επιλογές.

Κεφάλαιο Β: πως χειρίζομαι τα χρήματά μου.

Αν μάθω να τοποθετώ τις προβλέψεις μου σε στοιχηματικά δελτία με τις πιθανότητες υπέρ μου και… κοντρολάρω την κάβα μου, έχω αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να δω κέρδη στην τσέπη μου.

Αν πάλι σε μια κακή περίοδο κυνηγάω να ρεφάρω, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να δω τη ζημιά να μεγαλώνει.

Επί προσωπικού, καμία διάθεση ρεφαρίσματος. Υπομονή, διαχείριση και προσεκτική προσέγγιση. Ειδικά σε μια περίοδο που οι ομάδες θα έρθουν (από Παρασκευή) μετά από διακοπή.

Στο σήμερα, μελέτη σαφώς και έγινε.

Από τα προκριματικά στέκομαι στο Τσεχία-Εσθονία. Οι Τσέχοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα play off, κάτι που διώχνει το άγχος, και παίζουν για την καλύτερη κλήρωση. Πετυχαίνουν τον στόχο να περάσουν πάνω από την Ουαλία στην ισοβαθμία. Εχουν 11 πόντους και 14 οι Ουαλοί (εντός με το αδιάφορο Βέλγιο). Δεν ξέρω τι θα γίνει στο δεύερο ημίχρονο αλλά στο σενάριο που η Ουαλία παίρνει κάτι από το Βέλγιο οι Τσέχοι θα… χαλαρώσουν. Μένω στο πρώτο ημίχρονο, με το over 1,5 γκολ στον διπλασιασμό, ενώ το ασιατικό over 2 γκολ ημιχρόνου κοντά στο 3.50.

Στο Κύπελλο Αγγλίας, νομίζω πως η Ιπσουιτς θα ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί δύσκολο εκτός στη Σάντερλαντ και θα γίνουν αλλαγές στο ταξίδι στην Ολνταμ. Ψάχνει αποτελέσματα για να φτιάξει ψυχολογία η γηπεδούχος, με τον άσο πάνω από τις 5 μονάδες.

Τέλος στη Βραζιλία, υπάρχει ο τελικός του Σουνταμερικάνα το Σάββατο, Παραναένσε-Μπραγκαντίνο. Αμφότερες απόψε θα κάνουν rotation, αυτός είναι ο λόγος που οι νίκες τους πληρώνουν πάνω από 5 μονάδες.

Εχω μια ένσταση ως προς τη δεύτερη. Η Γκρέμιο είναι μια κακή ομάδα, που παλεύει για την παραμονή και είναι γεμάτη άγχος. Στη Βραζιλία έχουν υποβιβαστεί βαριές φανέλες τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείεται φέτος να ήρθε η σειρά της. Σαφώς την ευνοεί το γεγονός πως η αντίπαλός της θα ανοίξει το rotation, αλλά δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως είναι αρκετό. Και σίγουρα δεν αποτελεί ευκαιρία ο εποχιακός άσος στο 1.75.

Mε το ελάχιστο ποντάρισμα κρατάω ένα από αυτά.

To παιχνίδι μου

Μονό

15/11 –21:45 Τσεχία-Εσθονία  Over 2 ημίχρονο (3.70) επί 8,10 μονάδες στη Stoiximan.gr

 

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.