Ευχαριστήριο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Άνω Κώμης για τη δράση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και της ομάδας Εν Δυνάμει



Η Διευθύντρια και το προσωπικό του ΕΝΕΕΓΥΛ Κοζάνης, ευχαριστεί θερμά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και την ομάδα Εν Δυνάμει, για την ευκαιρία που δώσανε στις/ους μαθήτριες/ες και στους εκπαιδευτικούς της σχολικής μας μονάδας, να συμμετάσχουν στο εργαστήριο με τίτλο «Είμαι ο κόσμος μου», που έλαβε χώρα στις 9/11/2021 στο χώρο του σχολείου μας.

Στο εργαστήριο, μέλη της ομάδας Εν Δυνάμει συνεργάστηκαν με μέλη της σχολικής μας κοινότητας, τα οποία μέσα από εργαλεία δομημένου διαλόγου, δημιουργικής γραφής και ασκήσεων, ενθαρρύνθηκαν να εκφραστούν, να σχεδιάσουν και να διεκδικήσουν την πραγματικότητα στην οποία επιθυμούν να ζήσουν, να εξερευνήσουν και να βιώσουν έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς και να μάθουν πώς να μεταμορφώσουν τον δικό τους κόσμο με τον ίδιο τρόπο.

Η Διευθύντρια
Ελένη Σκαμπαρδώνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.